破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

頒令後去銀行開戶口..用黎出糧用..邊間銀行會拒絕我地呢d

黎緊需要向主任攞信..去開戶口for出糧用..
咁有份表需要我填..我想去邊間銀行開戶口既...

請問...如果我之前有欠..匯豐銀行,渣打,既卡數....佢係咪會拒絕我開戶口咖?

我用左中銀...十幾年..無欠佢任何錢..同佢要求開戶口..係咪會一定批?

係咪間間銀行...都係..如果你係破產人士...就一定唔可以用網上理財既呢?

中銀一向我都有用網上理財..主要係用渣數....我係唔需要...網上轉帳個d服務...

我應該去邊間開戶好d呢?

因為我怕..我攞晒開戶信..去到銀行佢先拒絕我就麻煩..
大家可以講下嗎?
我用冇欠債銀行嘅戶口,我諗你可以用中*銀行,因你冇欠佢錢,你張表只可填一間.
joetang 发表于 28-8-2012 14:47
我用冇欠債銀行嘅戶口,我諗你可以用中*銀行,因你冇欠佢錢,你張表只可填一間. ...

我就係怕..依家填左...我想去中銀開..但被佢拒絕...所以想問下大家既經驗...唔想晒自己時間,..又要走多轉..
man3x 发表于 28-8-2012 14:53
我就係怕..依家填左...我想去中銀開..但被佢拒絕...所以想問下大家既經驗...唔想晒自己時間,..又要走多轉 ...

你依家填左就算啦,順其自然.既來之則安之,唔使怕.
如果去開戶, 正常都唔會去翻欠錢個間, 因為又唔係無選擇, 費事煩
因為我見到隔離post個位皇后小姐...去痕身好似好多問題....我怕又好似佢咁唔好彩...
BOC啦...有欠佢$$一樣開到!!