破產聯盟

查看: 1362|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

↑ 好好用保濕面霜
=====================================================================

↑ 呢個都試過用,效果都好呀...
=====================================================================

↑長期用既洗面奶

↑ 都幾大枝,可以用好耐呀

我覺得綠茶好臭

冬天用特別好架,唔會皮膚乾到好痕
                       ~~~~~男士都有好多產品架,可以睇下,最緊要就係價錢唔貴嗎~~~~~~

你地都可以分享下平時用開咩產品架!!!
個人護膚專門店,多謝大家支持!!
哈哈...咩黎架..你既個人護膚
哈~似推銷產品~~
annie ~~唔好用咁多~ 呢個品牌~
因為 我shower 外都唔會用
因為之前用12水 同rose 洗頭 但現在冇用到
我shower ~買來洗手 之前我都有買 suger 但 加到22蚊 之後就冇買 圓左 rose 同 green tea.  .
rose 洗頭 洗到個頭好多 粒粒仔
12 水我阿妹 用到~~ ~塊臉 出豆豆 所以敏感性皮膚唔好用佢
lok196305: 哈~似推銷產品~~
haha..你唔好睇小呢d圖,我花左好多心機去重整所有圖同埋詳細資料
lok196305: 哈~似推銷產品~~
haha..你唔好睇小呢d圖,我花左好多心機去重整所有圖同埋詳細資料
珍妮媽: annie ~~唔好用咁多~ 呢個品牌~
因為 我shower 外都唔會用
因為之前用12水 同rose 洗頭 但現在冇用到
我shower ~買來洗手 之前我都有買 suger 但 加到22蚊 之
係呀..因為由佢出左到宜家我地都係用果個蔗糖沐浴到lu,我媽咪呢..唔知點解向呢間野買可以有半價-.-''
佢真係買左好鬼多呢個牌子既野,我之前一向都唔用護膚品架,因為我個個星期都會出去做facel,不過宜家.....我無再join果d公司lu,所以咪屋企有咩就搽下囉!!
如果有敏感,我都會即刻停用先得
唔好意思,樓主。
我希望你 cut 左個網址同埋注意:唔好太過商業化。
admin: 唔好意思,樓主。
我希望你 cut 左個網址同埋注意:唔好太過商業化。
OK
annie728: 係呀..因為由佢出左到宜家我地都係用果個蔗糖沐浴到lu,我媽咪呢..唔知點解向呢間野買可以有半價-.-''
佢真係買左好鬼多呢個牌子既野,我之前一向都唔用護膚品架,
我都要搵日去買D SHOWER 番 來~
我通常都唔會買洗手液~我買支可以 1個月
都係20蚊~ 你有用白米~嗎
我無用呀..

我淨係用上面post出黎果d圖啦..
同埋白米 係咩黎架??

小黑屋|破產聯盟

free web stats

GMT+8, 20-9-2024 23:29 , Processed in 0.052924 second(s), 23 queries .