破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

又黎料

反左成日工,岩岩一收工我老母又癲,講好左成分糧俾佢,佢兩個星期比三千蚊我,同佢講差唔多要俾$$我,收工又癲,又話有消費卷乜乜柒柒,話我咁快用完D$,你叫我埋野個時又唔見你俾反我,而家又叫我搬走,佢話破產唔洗俾$老母,你份支出明明填要俾$我,我話律師話你有做野D唔可以咁填又妖屌,我想死吖!我反撚左14個鐘吖,我咪成分糧俾你攞,拎埋我條命好冇
差不多要俾錢即係到期未?不如約定每月第一及第三個星期一俾錢,到左個日期俾先問?消費券算係額外收入,傾吓幾多自用幾多上繳俾老母,老母叫你買嘢唔俾返錢,咁下次就唔再幫買,
zombie 發表於 13-10-2022 01:32
差不多要俾錢即係到期未?不如約定每月第一及第三個星期一俾錢,到左個日期俾先問?消費券算係額外收入,傾 ...

13咪到,佢話一來未夠15號,二來有消費卷,,佢冇叫我俾佢,傾好左兩星期三千,其餘全上繳.又話我D$點解未用完問佢拎,有消費卷點解要問佢拎。心諗你夠有消費卷.咁我係咪唔洗比$你
zombie 發表於 13-10-2022 01:32
差不多要俾錢即係到期未?不如約定每月第一及第三個星期一俾錢,到左個日期俾先問?消費券算係額外收入,傾 ...

約定冇用架,時間準則睇佢心情
買d窩心食物孝敬佢會回心轉音