破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

抗議 : 為何要設閱讀權限30

大家係老破討論,為何固步自封!

評分

參與人數 1城市人氣 -1 收起 理由
gpo4074 -1 抗議無效.

查看全部評分

因為某d話題係比較敏感,如果暢開晒,大家都有麻煩.

所以年資較長的會員才可閱讀某d已設權限的討論.

及非常信得過的會員才可會有密碼及權限進入某d神秘討論區.

回復 #1 301 的帖子

因為內容敏感,破產人士都需要得到尊重,你明唔明:)

評分

參與人數 1城市人氣 +1 收起 理由
gpo4074 + 1

查看全部評分

回復 #1 301 的帖子

你努力答問題,你好快升級...到時你都會睇到.

設閱讀權限...係因為版主/或出文樓主要求,

有d野係唔洗討論,只係講d特別話題...

你可以抗議,但呢到規矩係咁...

評分

參與人數 1城市人氣 +2 收起 理由
gpo4074 + 2

查看全部評分

你要玩呢個遊戲,就要守遊戲規則,
原帖由 301 於 2009-5-17 22:06 發表
大家係老破討論,為何固步自封!

你係想問點解我會幫佢 set 定係點解佢要 set?

如果你問點解我會幫佢 set,答案就係我好人又型仔。

如果你問點解佢要 set ,就要等作者答你啦。

評分

參與人數 1城市人氣 +1 收起 理由
gpo4074 + 1 「我好人又型仔」

查看全部評分