破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

破產一問

我本身欠安信信用卡6千元,安個私人貸款2萬8元,邦民私人貸款5萬1千元,aeon信用卡17000萬到之後上個月轉了私人貸款要加息要40多萬,因給一間大中華的理財公司騙是aeon公司幫我清數,他們要我給第一期費用4千元我沒錢交之後他們要我申請破產,說要找一間公司借6萬元,交他們我4萬8手續費同申請破產,我應否去借錢那6萬元,我知道我現在我情況是需要破產,但我不知道應該如何做,我工資1個用1萬還有2個兒子要養
直接搵律師搞破產
整理一下先。

我本身欠安信信用卡6千元,
安個私人貸款2萬8元,
邦民私人貸款5萬1千元,
aeon信用卡17000萬到

之後上個月轉了私人貸款要加息要40多萬,因給一間大中華的理財公司騙是aeon公司幫我清數,他們要我給第一期費用4千元我沒錢交之後他們要我申請破產,

說要找一間公司借6萬元,交他們我4萬8手續費同申請破產,我應否去借錢那6萬元,我知道我現在我情況是需要破產,但我不知道應該如何做,我工資1個用1萬還有2個兒子要養
原來:11萬到。

40 萬係 AEON 17000 變出來?

1. 如果係,好明顯係騙局
2. 如果係:11 萬變 40萬,而你只係羅左 4000!好明顯都係騙局!

即是,果班係超級黑財!

也即是你破唔破產,你都係還唔清。呢種黑財個做法,係專恰怕事的人,尤其是單親小女人,帶著細路

你就算有 100個還左,佢都會話你重爭佢錢。點都還唔清的。

你再詳細講下個故事出來。

睇下係唔係真係黑財,貴利。

記得而家乜都唔好簽。同埋千奇唔好再去不知明公司借錢。

可能是手民之誤有錯。

無論如何,
祇是一萬收入頂如此負擔,
申破硬矣。
速找律B查詢及代辦啦,
大多律B都可事先免費諮詢既。