破產聯盟

查看: 6585|回復: 34
打印 上一主題 下一主題

皇子仔與大佬英

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
推薦
wahtung 發表於 6-4-2015 16:313 b, g! z8 P& a9 ~6 p/ {6 I
大約700-800舊水左右
7 ^6 X0 R5 E  h, Y: j
嘩..............................0 j( _$ N1 [& B) J. ]
同我差唔多......我唸我好易搵到人養......HOHO
回復 支持 1 反對 0

推薦
陳七 發表於 22-12-2015 21:44% n" y$ r) t$ M- A
東華家中的貓貓?
( |8 A. r5 l% @' k
係呀
回復 支持 1 反對 0

我估我估,有白色毛個隻係皇子仔,瞓係到眼超超個隻係大佬英。

評分

參與人數 1城市人氣 +40 城市金錢 +40 城市魁力 +40 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 40 + 40 + 40 + 10 答錯都加分啦

查看全部評分

Heihei 發表於 2-4-2015 07:31
8 E2 i$ ~4 P- U! d我估我估,有白色毛個隻係皇子仔,瞓係到眼超超個隻係大佬英。
! G/ ?  B) R  r1 m2 a1 |
調轉咗

: ^& J* R3 N# _% i! i

本帖子中包含更多資源

x
wahtung 發表於 2-4-2015 22:149 j! |. d2 X- N) w( s* g' p
調轉咗

9 n  s$ L) P0 M# R3 a$ D- wOhhhhhh
3 P+ H7 ~; d. l8 e  R, W  H6 Y( g
我又再估,呢個係計時貓糧兜,無得錯對啦卦
佢地會唔會爭食?

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +5 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 5 低加分

查看全部評分

兩兄弟幾 friend 咁 wor

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 10 講得好!

查看全部評分

smallcat 發表於 3-4-2015 00:063 k: K4 Z" V1 X$ K* N( M/ V/ C" d+ o- v
兩兄弟幾 friend 咁 wor

[" z+ N4 H0 T* {# w6 {& S: p' h7 o- S

本帖子中包含更多資源

x
, s" z" y, v0 d& z: f+ I) N8 k
可唔可以透露下皇子仔同大佬英一個月大概要洗幾錢?
Heihei 發表於 5-4-2015 23:37. G' S: M# S. n2 o
可唔可以透露下皇子仔同大佬英一個月大概要洗幾錢?
# |+ j: h; S+ {* T- s9 S( R  d4 E
大約700-800舊水左右
Heihei 發表於 6-4-2015 22:56
! \+ {* \: ?/ H/ R% ?嘩..............................: [- q4 F8 x- x/ O4 a4 n
同我差唔多......我唸我好易搵到人養......HOHO

9 G$ G7 r/ `2 E; P: w

0 V* I% k* \2 Z) r

本帖子中包含更多資源

x
8 \% L6 g& n0 K* R. Z% \0 |. s

本帖子中包含更多資源

x
重以為樓主講我。
" `1 ]! f. j( k# V" z1 n
7 N8 q2 W% O8 u  x因為我外號是玊臉皇子大隻鷹!
admin 發表於 17-4-2015 23:15
$ C8 L+ ^- V2 |" e6 h+ t" }重以為樓主講我。8 q' L9 O/ {; @2 F3 _) m

. ~* k. }3 Y1 e0 l4 s) |( X) Z# m因為我外號是玊臉皇子大隻鷹!
& _; J$ [3 D9 b  D) ]% g
哦,好重江湖味喎

& `+ Z4 m* p  }8 \/ J

0 ^. U& p! X5 Z9 S& R( b

本帖子中包含更多資源

x

1 A& ~0 X1 g1 B0 @

本帖子中包含更多資源

x