破產聯盟

查看: 6505|回復: 34

皇子仔與大佬英

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wahtung 發表於 6-4-2015 16:317 j, B) g2 n- ]7 B
大約700-800舊水左右

. p" I& L! U; d) x嘩..............................% k8 w( l  H+ a, E
同我差唔多......我唸我好易搵到人養......HOHO
回復 支持 1 反對 0

陳七 發表於 22-12-2015 21:44( {, m% v. A4 @4 f( s
東華家中的貓貓?

. M3 k; o, S1 h, _2 M8 P係呀
回復 支持 1 反對 0

我估我估,有白色毛個隻係皇子仔,瞓係到眼超超個隻係大佬英。

評分

參與人數 1城市人氣 +40 城市金錢 +40 城市魁力 +40 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 40 + 40 + 40 + 10 答錯都加分啦

查看全部評分

Heihei 發表於 2-4-2015 07:31+ w  Q! _$ X$ M" q' V3 X! G
我估我估,有白色毛個隻係皇子仔,瞓係到眼超超個隻係大佬英。

( R$ @3 t$ a# d6 J/ ?& g7 C4 C調轉咗
0 j2 N5 H: w" r) C5 b9 X9 P, C

本帖子中包含更多資源

x
wahtung 發表於 2-4-2015 22:142 S! E1 a$ d8 B  i& @! H" Y
調轉咗

" b+ c. o$ _1 s7 R  DOhhhhhh
; M. ^5 R7 Q1 V4 p( j5 ^, r
我又再估,呢個係計時貓糧兜,無得錯對啦卦
佢地會唔會爭食?

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +5 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 5 低加分

查看全部評分

兩兄弟幾 friend 咁 wor

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 10 講得好!

查看全部評分

smallcat 發表於 3-4-2015 00:069 b6 Z* P# F1 u8 [) ]
兩兄弟幾 friend 咁 wor
. U0 ?, @) U8 l

; q+ J2 f: y% ^( B3 i$ J8 @

本帖子中包含更多資源

x

/ J5 @  d4 I5 l* `, r可唔可以透露下皇子仔同大佬英一個月大概要洗幾錢?
Heihei 發表於 5-4-2015 23:37* E7 i: F( ^/ ~4 m$ F# Y5 }
可唔可以透露下皇子仔同大佬英一個月大概要洗幾錢?
( o5 s( a9 ^; r. u3 ]
大約700-800舊水左右
Heihei 發表於 6-4-2015 22:56% e$ A7 Z! U9 ]+ d9 N. r
嘩..............................
* D5 ]  a; X9 |5 G同我差唔多......我唸我好易搵到人養......HOHO
8 Y4 ?: n; H7 A4 @+ v
- M( w# h# V: ^2 x

本帖子中包含更多資源

x

. \3 n4 c( n/ }' S

本帖子中包含更多資源

x
重以為樓主講我。
( s& U5 `3 H  y0 j/ _% ~* [1 l2 @6 X- c8 I" i4 _) V
因為我外號是玊臉皇子大隻鷹!
admin 發表於 17-4-2015 23:15# H6 |& v8 h* A, h; h6 d9 P1 L
重以為樓主講我。9 D$ ?$ i) }$ T1 K. A2 {

8 p- T  h2 A! c/ O0 D' V因為我外號是玊臉皇子大隻鷹!

6 D2 H. j3 O7 j5 @' w) T; w哦,好重江湖味喎
1 V: [. I+ ^, H7 H! A) |

, v# Y5 K# H  H, z+ A

本帖子中包含更多資源

x

7 B9 N9 }* b$ Q5 L

本帖子中包含更多資源

x