破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

希望大家比D意見

我的情況如下:安x 10000 12期 每期1100 已供3期
大陸銀行 160000 60期 每期5400 已供3期 遲供1期
日本xx通 剛剛加碼到40000 24期 每期2800
安x 張信用卡現金透支爆左17000

已經知實死得嫁了,做緊心理準備做老破,但最近收到個痕身電話話可以一筆清,但好初步今報左以上資料俾佢之後話做唔到,因為有日本通條二缐數係度,批既成數唔高。今念住算了,佢跟手同我講供得今大壓力有冇興趣試下個「政府免供計劃」,5000供12期,佢同我搞老破產同4年年報表,而4年後佢可以幫我洗TU。叫我上HK財務顧問控股 度簽名即搞

我想問下各位知唔呢個係咩計劃?同佢所講既野幾多係真?信得過?

政府 邊有免供計劃 ?
破聯就有免供計策.

幾可肯定你必要申破,
有此幾條數不用看你背景及負擔也難還清.
早點打算吧.
中介公司甜言蜜語祇想抽你水,勿近!
政府免供計劃===唔還俾銀行,但要俾黑社會.
你幫趁==叫D大耳LOAN 上門,去搵你,上門你公司,同理你父母,大姨媽,三叔公,四表嬸,仲有其他親朋戚友...

佢收你60K.... 你去搵律師,不過15K樓下. 唔同係,佢有黑社會去招呼你同你公司,你屋企人.
政府免供計劃?咩黎?佢同你搞老破又叫你分期付款?你老破要例哂債權人出黎,咁佢借錢比你老破,都係其中一個債權人,D錢唔到你話事還比邊個先,咁你用咩還比佢?私底下?咁做好危險喎,我覺得你真係諗老破就正經經搵律師做或者自己搞,呢D中介財仔算吧喇
我的愚見如下:
第一,打比你個條友仔,我覺得係冒銀行名打比你,其實佢係某黑店顧問公司,
從佢推介你去某顧問公司搞就睇得出,邊有銀行會叫你去搞老破嫁!?
佢可以從好多途徑收集到你既債務資料,但有資料唔代表佢係銀行代表!
唔信?!你可以打去痕身客服熱線去問下有冇呢回事!
第二,呢個世界根本唔存在「政府免供計劃〕,佢用政府名義是為了來騙取你的信任!
第三,搞老破自己搞1萬元,揾律師幫手搞都係1萬5千元,根本不需要6萬元!
而且破產費用必需一筆過比,不可能分期付款!
第四,佢話幫你洗TU根本就不可能,就好似話幫一個刑事犯人洗案底般不可能!
分別在於TU會自動隨時間更新,除左時間,冇人可以洗到TU!
第五,千奇唔好簽任何文件!簽左就手尾長!佢地最鐘意話不成功不收費等昆你簽約,
簽完就算搞唔到,都會要你比錢,你唔比就會搵收數佬(極有可能有黑社會背景)去搞你公司,你家人,
就算老破左明知犯法都照搞你,論壇有好多活生生例子比你睇!
最後,佢講既冇句真,由頭頂昆到腳趾尾!

樓主都係踏踏實實搞老破,祝順利入學,洗心革面!
其實之前報紙都講過,銀行係唔會主動打電話叫人借錢,打親就一定係出面財仔。

唔信?我破了後仲有呢D人打比我就知啦!大家記住小心呀?
唔洗諗100%昆水