破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

o岩o岩破產令批出o左..但想問...

我申請破產之後申請o左個南洋戶口 , 之後解凍過拎過一次錢 , 依家破產令批出後係咪可以申請用番哩個戶口?因為上次已經叫公司改o左出糧戶口 , 再改會有問題...
依家凍結o左係咪唔會入倒錢? 定只係入倒拎唔倒?
係咪可以即時打去同破產署署長申請解凍? thx
1 儘快約主任/外判見面,通話時最好講清楚你要開戶信。
2 可能俾你保留,又可能唔俾。由主任外判決定
3 一經freezing,通常提存都唔得,但有少數個案入得唔出得
黎緊要去見利x峰,係咪即係外判o左去哩度? 哩間o野點嫁?
同埋我想問依家申報o既開支係唔係一定要有單據至得?
同埋年報o既時候係咪所有開支都要有單據嫁?...thx
我今日去左利x峰交文件,D人都ok的,我估你或者都係交文件,大約需時個半鐘,不過千祈吾好遲到呀。
luluchow 發表於 30-12-2014 17:19
我今日去左利x峰交文件,D人都ok的,我估你或者都係交文件,大約需時個半鐘,不過千祈吾好遲到呀。 ...

淨係交文件?! 咁幾時先討論生活費?? 我頭先打去約佢o地話無資料叫我fax過去=.= 依家等緊佢o地覆 , 唔知幾時先約倒上去...
我今日就淨係交文件,佢話主任遲d會再約我傾
luluchow 發表於 30-12-2014 17:49
我今日就淨係交文件,佢話主任遲d會再約我傾

就係下面簽名o個個主任? 唔知會唔會同你同一個主任呢?
我係張xx小姐做我主任,暫時未外判,希望都唔會外判啦
luluchow 發表於 30-12-2014 18:57
我係張xx小姐做我主任,暫時未外判,希望都唔會外判啦

咁唔同了 , 我o個位係先生