破產聯盟

查看: 1896|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

Ching們 help again.......救命呀 救命呀 救命呀.......................

當初見完主任,開左草其銀行出糧戶口,出左三個月糧都相安無事......尋日諗住出糧攞錢,點知提款機寫...戶口已被取消......
打去問主任'主任話吾係佢cut,佢叫我問外判,外判又話沒收到破產署我d資料......都吾係佢地取消!
銀行又話未知原因!!!!甘我究竞可以點做!!!!
我想問銅鑼灣萬國寶通大廈 li &chow律師樓是否殺手????????有無ching係過來人',請指教..........
推薦
咁就阿奇生阿奇 !
既然主任,外判都話非佢地經手,
肯定銀行問題,
一定要向銀行追問到底!
回復 支持 1 反對 0

1 你同草奇,係唔係有口齒印?? 佢係唔係你債主?
2 你係用 主任/外判 俾你開戶信 開戶口嗎??

如301 CHING 所講,只有搵草奇問下發生咩事
......................................................無爭佢地...........
銀行仲話要問有關部門先再回覆我.................................
我想問銅鑼灣萬國寶通大廈 li &chow律師樓是否殺手????????有無ching係過來人',請指教..........

你係唔係威非路道萬國寶通中心17樓呀,我下星期三見佢地,可唔可以分享下佢批幾多生活費比你呀?其實如果係主任批你開嘅戶口應該係好隱陣,我唸我同你係同一個外判,而家我都有d驚。
超級係,我原本由機舊水變左機亳子, 2位 ching 最緊要企硬自己立場,就 ok la
Ronald 發表於 6-7-2014 09:19
超級係,我原本由機舊水變左機亳子, 2位 ching 最緊要企硬自己立場,就 ok la  ...

你都係17樓?佢地好辣?

唉...........今次死啦,我仲有好多文件未齊,下星期就見佢地TIM,Ching 可唔可以分享下你既經驗呀?
嘩ching你由几舊水變几毫子,咁你咪作得好大?
由几舊水變几毫子??????????????????師兄報d咩????
最後批幾多俾你????人工幾多????
批幾多生活費好睇個人情況及資料是否齊全,我幾年前一家三口(夫婦及讀中學女兒),一人工作生活費批$13,000,每月還$1,000