破產聯盟

查看: 6755|回復: 34
打印 上一主題 下一主題

皇子仔與大佬英

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
推薦
wahtung 發表於 6-4-2015 16:31
& }- Z5 H% y$ i8 h大約700-800舊水左右

" [0 \4 t( u9 G$ P: V( ]嘩.............................." I% L& w. ^; Z/ o- X  ~* {
同我差唔多......我唸我好易搵到人養......HOHO
回復 支持 1 反對 0

推薦
陳七 發表於 22-12-2015 21:44
' L/ u9 Z& Z. S8 p東華家中的貓貓?

8 S% _- p6 x- c1 d6 X- B係呀
回復 支持 1 反對 0

我估我估,有白色毛個隻係皇子仔,瞓係到眼超超個隻係大佬英。

評分

參與人數 1城市人氣 +40 城市金錢 +40 城市魁力 +40 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 40 + 40 + 40 + 10 答錯都加分啦

查看全部評分

Heihei 發表於 2-4-2015 07:31
8 t) x; N0 s  [7 t) i0 @我估我估,有白色毛個隻係皇子仔,瞓係到眼超超個隻係大佬英。
9 S1 L' c. w/ F# S
調轉咗

J4 o' l9 \$ t- |# A3 ^

本帖子中包含更多資源

x
wahtung 發表於 2-4-2015 22:14
. s$ @4 E9 Y( |' U# p調轉咗
3 H( g. {/ c3 I7 [3 R
Ohhhhhh

0 l8 K2 Q6 s9 v) l1 G我又再估,呢個係計時貓糧兜,無得錯對啦卦
佢地會唔會爭食?

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +5 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 5 低加分

查看全部評分

兩兄弟幾 friend 咁 wor

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 10 講得好!

查看全部評分

smallcat 發表於 3-4-2015 00:06
! o2 f/ B8 h+ e) x) G兩兄弟幾 friend 咁 wor
  k0 F9 ~6 R& s! R! v
/ ~0 h; ^5 r$ s- s# K" O

本帖子中包含更多資源

x

1 n) D8 @, J1 F可唔可以透露下皇子仔同大佬英一個月大概要洗幾錢?
Heihei 發表於 5-4-2015 23:37
$ T( G( j; U, G9 y* l4 h可唔可以透露下皇子仔同大佬英一個月大概要洗幾錢?

* E% _+ V' z. d$ e  ?大約700-800舊水左右
Heihei 發表於 6-4-2015 22:56% F. C" J, q% b6 l9 [5 e) B5 z
嘩..............................+ }+ M" d, |4 Z* D% y
同我差唔多......我唸我好易搵到人養......HOHO

- N" U/ l" E3 ]8 s5 q2 g# x+ G

9 A9 u* D9 Z4 v6 q  P6 y3 E% a

本帖子中包含更多資源

x

0 M0 ~( h! [6 l

本帖子中包含更多資源

x
重以為樓主講我。; _0 O7 {  w; U; f) J; ]! F* ^

- Z' o9 n5 k9 f) l! |% I- [因為我外號是玊臉皇子大隻鷹!
admin 發表於 17-4-2015 23:15( v) K# X2 j  d* M( o1 S
重以為樓主講我。1 u! D  N; [& L5 Z& U# }# i( d2 W

/ Z- ^% S7 s2 W% Z因為我外號是玊臉皇子大隻鷹!

' A$ e* P4 F3 O3 j: F/ V. f哦,好重江湖味喎
5 V/ q# s3 H2 }, v% y8 O! L( X

* s4 B6 B7 m( Y& B7 b+ B1 x

本帖子中包含更多資源

x

3 B3 k6 P# G9 [7 x5 F9 j7 h. a- }7 g

本帖子中包含更多資源

x