破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: matt1628
打印 上一主題 下一主題

新人有關11年前咭數突然收到申請財產扣押令及破步產令既信

bb_q_888 發表於 16-1-2014 09:06
睇完篇文大家應該明,法律係有限期。但追數無期,幾年都可追。
而且現在追數好矛,連正式欠款都講唔出,又 ...

其實一般POST 文/轉帖,我習慣附上LINK,
但有一兩次有此科林不被登載,原因係需要審核.
所以,我懷疑 此科林有軟件追蹤,將疑是違規帖放在審議一類.
此自不再附LINK, 既然版主提出,我十分樂意在原文EDIT 後加 LINK.
flypig 發表於 16-1-2014 09:27
所以,我懷疑 此科林 ...

無加過呢種要我做事的功能。因為我個人做法,先信任,有問題才補鑊的做法。

你下次再試下,等我睇下邊度出現問題。

因為上次有會員出文都試過,但係篇野裡面無 link…
flypig 發表於 16-1-2014 09:27
所以,我懷疑 此科林 ...

貼line係保障自己,特別係法律問題、事例、商譽。(不是第一身發生)
對自身與網站都有保障。

或者之前網站有技術問,Admin 已跟進。以後亦可能會發生,如有此方面問題可向Admin反映。

明白!!! 下次一定通知版主.