破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: neelds2003
打印 上一主題 下一主題

就黎領令~

masaki 發表於 25-1-2014 11:19
THX你呀~~ 今朝打去破產處, 無人聽電話, maybe today 不用返工
咁我monday 09:00即打俾佢~~
我11號頒令 ...

我都係領令個日先知
neelds2003 發表於 25-1-2014 11:39
我都係領令個日先知

咁你最後1個跟定2個跟AR ??
應該說是領令當日破處主任打比我(佢只係好似中介人角色,通知我搵邊個交文件)我星期二去會計師樓交文件之後再點就未知。。。
我都係2月11號頒令,經6c搞,我一月頭申破,佢地教我開個永x戶口轉出糧戶口,一月尾份糧響未頒令前攞哂出黎先,到11號頒令即約主任攞解凍信,之前要諗定頒令後用邊間銀行出糧。想証實一下我有冇錯?如果係敢,我一月尾份糧係咪即係可以攞哂黎用?假設公司今個月未轉到出糧戶口,即係今個月份糧凍過水?
我當年用永X是冇事的, 可用到頒令日.
但之後要繼續用就要用公司出糧轉賬證明向主任申請解凍信.
siesiuy 發表於 26-1-2014 11:48
我當年用永X是冇事的, 可用到頒令日.
但之後要繼續用就要用公司出糧轉賬證明向主任申請解凍信. ...

我而家都係同你一樣~但我見永X個户口暫時仲WORKING ( 網上銀行見金額顯示為可用 )....不過我都拎左刲解凍信旁身先~~聽日就係緊張時刻...希望聽日下午四點左右都仲用到就可以出糧.......拎到錢..