破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

現在申請破產會否被告詐騙 (非常急) ?

信用咭  : CITI BANK  47000
                 中銀  27000
                  HSBC  175000
                  AEON   13000

P.LOAN     邦民 88000 (供了一期)  
                   HSBC  130000 (供了五期)
                   大眾   120000 (供了六期)

現在已失業無工開 !                    
數日前有打去HSBC 申請再提取P.LOAN , 被拒絕
當時錄音說沒有打算破產 , 只回答是進修用 ,
現在申請破產會否被告詐騙罪 ?  ( 另邦民新數亦只是供了一期 ,申請此貸款時已經辭去工作 )
希望得到您們的寶貴意見 , 謝謝 !  
邦民 88000 (供了一期)  <--- 呢條可能要解話條數唔細
無力還款拿拿聲去搞老破,俾自己及債主有個交代,合理解釋及證明筆錢去向可以了,無隱瞞財產告你都冇用!
babichan 發表於 29-6-2017 11:16
無力還款拿拿聲去搞老破,俾自己及債主有個交代,合理解釋及證明筆錢去向可以了,無隱瞞財產告你都冇用! ...

去左某慈善機構到 (動物會 ) ... 所以我都唔知點解釋
你咁樣開晒名問,重話你驚?

唔好玩啦!
admin 講得岩!幫人 都可能會入來睇