破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

恒生銀行戶口, 解凍要多少日?

恒生銀行戶口, 解凍要多少日?
terrywong91 發表於 31-5-2016 10:13
想問問你去預約主任拎信,除左要僱傭合約,糧單,有冇叫你拎銀行結餘信俾佢???
頭先打去,一個普通OFFICER,非 ...

我帶左提款卡同糧單,我去到都揾唔到跟我case 既主任,之後係門口 禁個主任內線,有個姐姐聽電話話我主任放假,因為我無預約,我話要急住開返個戶口,佢就幫我搞,拎文件比我填,之後比封信我,我個個主任電話長期唔聽,有乜事都揾唔到佢, 上星期我頒令後比人追數,打過去,有人聽電話,但又話佢放成個星期假,我真係比個主任玩x死。我依家戶口結余係0,但又入唔到錢,都唔知點算。
mappy1986 發表於 28-5-2016 07:34
我星期四早上去拿解凍信,同日下午4點在櫃台比解凍信職員,然後我問他們要多久才解凍,他說一星期左右,但 ...

想問問你去預約主任拎信,除左要僱傭合約,糧單,有冇叫你拎銀行結餘信俾佢???
頭先打去,一個普通OFFICER,非FOLLOW我既主任聽(佢好似唔係太熟),話要銀行結餘信(如保留現有戶口),開新戶口就唔使

我冇收開月結單,EBANKING又唔記得左AC/PW,ATM機單唔知得唔得
MEI11 發表於 28-5-2016 11:36
歸0係正常 你試下入一百蚊落去 睇下得唔得

入唔到@@
歸0係正常 你試下入一百蚊落去 睇下得唔得
cl475867 發表於 28-5-2016 07:39
有可用餘額即已解凍

我本身係負數,現在歸0,是開通了嗎?
有可用餘額即已解凍
我星期四早上去拿解凍信,同日下午4點在櫃台比解凍信職員,然後我問他們要多久才解凍,他說一星期左右,但剛剛上E-banking一看,之前的負數歸0,應該是解凍了吧?