破產聯盟

標題: 想請律師行代申請破產解除通知書 [打印本頁]

作者: tig5    時間: 29-8-2023 12:55
標題: 想請律師行代申請破產解除通知書
各位師兄 想請教下一下 本人破產年期已夠 之前肺炎期間轉交郵寄文件 跟我個間係(王+石)要求我文件郵寄咁我就全部寄掛號  點知之後寄信比我話收唔到  之後我打左n次電話 搵到跟我個主任話可能收到過 我又寄過 再打電話比佢 重復以上3次 佢都係話見唔到 唔會同你搵文件 而家我就比佢要求加監補課 所以想請教各位師兄 搵(頁庶櫈)律師行向(王+石)申請不反對通知書會唔會成功同時間會唔會 快過自己搞?感謝各位
功同時間快d?
作者: mirror0822    時間: 29-8-2023 13:11
石仔係極品黎,你唔夠佢玩的。
作者: sosadnow    時間: 29-8-2023 14:06
佢話收唔到,你都無佢符。第一二次佢話收唔到,你仲寄第三次?梗係自己拎上去啦
作者: 金龍華    時間: 29-8-2023 18:50
交齊文件就申請不反,搵6C 做乜9?好多錢剩咩?
作者: c128heidi    時間: 30-8-2023 00:14
看你急唔急,我都一樣,交完又話收唔到,終於到期3年半後她打俾我約時間上去攞不返對通知書
作者: 欠一百萬    時間: 30-8-2023 00:21
c128heidi 發表於 30-8-2023 00:14
看你急唔急,我都一樣,交完又話收唔到,終於到期3年半後她打俾我約時間上去攞不返對通知書 ...

等3年半
人都癲
作者: 想做返個人    時間: 30-8-2023 11:51
我跟李周

我自己做法係問左佢地拎個E-MAIL地址

每次如果有文件要寄俾佢地, 我都會首先scan copy之後e-mail左俾佢地先, 跟手先再將文件入信封寄出去

千祈唔好俾藉口佢地話收唔到
作者: eileenzhang    時間: 30-8-2023 12:19
似乎最差係黃石

歡迎光臨 破產聯盟 (https://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3