破產聯盟

標題: 終於判左啦 [打印本頁]

作者: 加油    時間: 9-3-2021 13:10
標題: 終於判左啦
有事想請教 .我唔開名,以三個XXX代表,三姓律師樓搞
我搵律師搞
岩岩收到兩個通知
【XXX】 XXX律師行通知: 你案件的判令已批出,請根據已收信件的資料聯絡主任.
【XXX】XXX律師行通知您: 破產令頒布後,請按照早前破產署寄予閣下的信函內的聯絡電話與破產主任預約會面時間,如未收到破產署信函,請致電破產署289448查詢.

破產前,我係收到破產署的信,但係信入面內容係會判俾外判  
即係先聯絡破產主任約見時間嗎?
作者: Anmi2019    時間: 9-3-2021 14:31
律師樓唔知你判畀邊個,所以一律都係咁樣send。你唔駛聯絡破署主任,你聯絡噃封信果間公司約時間交文件就ok喇。
作者: 加油    時間: 9-3-2021 22:14
明白 我睇番破產處寄俾我的信,話頒布後當日或第二日開始寄信俾我話我知係邊間 ,終於入左學了,從今以後,好好做人
作者: 欠一百萬    時間: 9-3-2021 22:55
加油 發表於 9-3-2021 22:14
明白 我睇番破產處寄俾我的信,話頒布後當日或第二日開始寄信俾我話我知係邊間 ,終於入左學了,從今以後, ...

外判左
作者: Anmi2019    時間: 9-3-2021 23:15
加油 發表於 9-3-2021 22:14
明白 我睇番破產處寄俾我的信,話頒布後當日或第二日開始寄信俾我話我知係邊間 ,終於入左學了,從今以後, ...

咁你屬於直接外判咗, 預星期五/六先會再收到信
作者: 加油    時間: 10-3-2021 00:28
Anmi2019 發表於 9-3-2021 23:15
咁你屬於直接外判咗, 預星期五/六先會再收到信

外判都冇所謂 最緊要平平穩穩過4年

歡迎光臨 破產聯盟 (https://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3