破產聯盟

標題: 準備入學 咨詢一下大眾是否屬於一線 [打印本頁]

作者: 動感超人    時間: 31-5-2016 17:04
標題: 準備入學 咨詢一下大眾是否屬於一線
本人欠債10萬+但聽朋友講大眾之前屬於二線,所以想問清楚

作者: ken2542de    時間: 31-5-2016 17:46
依間野前身叫JCG日本xxxx.好有規模.又叫日本仔.仲有信用卡.
我果時同佢地借錢要留糧薄.吾覺有咩.
轉左比小眾訧越做越大.係正財就吾理詳一,二線.
作者: 動感超人    時間: 31-5-2016 20:56
因為聽人講 申請破產 2線5會理 照樣追 想了解清楚
作者: EWB    時間: 1-6-2016 01:57
一線唔係大銀行 only 咩??  這間我覺得唔會係1線 ... 係2,3或4線囉!!  我覺得佢同 "波文" 個d 冇分別~
作者: KHTong律師行    時間: 1-6-2016 02:00
作者: cc4321    時間: 1-6-2016 08:33
十萬就要破
作者: ken2542de    時間: 1-6-2016 09:11
EWB 發表於 1-6-2016 01:57
一線唔係大銀行 only 咩??  這間我覺得唔會係1線 ... 係2,3或4線囉!!  我覺得佢同 "波文" 個d 冇分別~ ...

你即係話財仔就吾會有一線.咁2,3,4,線係咩?
仲有5,6,7,8線又係咩財仔.
吾怪得見你問富x銀行係幾線銀行.

作者: KHTong律師行    時間: 1-6-2016 11:13
作者: ken2542de    時間: 1-6-2016 12:35
點會有5,6,7,線丫.不過見樓上咁推箅法.
可能估會有.只係想講下,吾係太清楚估估下既野.
就最好吾好寫出黎.無謂增加樓主疑惑姐.
作者: chankeung    時間: 1-6-2016 12:43
作者: ken2542de    時間: 1-6-2016 12:53
chankeung 發表於 1-6-2016 12:43
大眾好差的....我有相熟. 使唔使介紹

點差法,咸打咸殺?
講出黎分享下.
作者: chankeung    時間: 1-6-2016 13:06
作者: ken2542de    時間: 1-6-2016 13:25
chankeung 發表於 1-6-2016 13:06
試過去申請, 攪左3星期都冇結果..比佢害死

呢D財仔以快靚正取勝.不過息就高些少.
同佢交手無數次,5,6萬一個鐘內搞惦.
最近果次借25個清卡數,都係等左2個鐘.最後批左.
你D數係咪好亂呀.
作者: ken2542de    時間: 1-6-2016 13:29
吾再講依間財仔啦!!!!
我吾係打手呀.ADMIN吾好ben我呀.
作者: 301    時間: 1-6-2016 13:33

"陳強"想介紹乜野?
馬拉 定 陀地 ?

作者: EWB    時間: 1-6-2016 18:40
ken2542de 發表於 1-6-2016 09:11
你即係話財仔就吾會有一線.咁2,3,4,線係咩?
仲有5,6,7,8線又係咩財仔.
吾怪得見你問富x銀行係幾線銀行.

C HING, 唔清楚先問姐!!  是否得罪你呢??   如果知就唔會問啦!!  咁唔知情況下問 "富幫" 係第幾線銀行是有問題嗎??  

本人只係覺得, 一線只係大銀行 (例如: 會風, 人生, 差打, DDS .. 等)!!  非大銀行個D .. 我只會覺得2, 3, 4 .. 線或其他等!!
作者: EWB    時間: 1-6-2016 18:47
ken2542de 發表於 1-6-2016 12:53
點差法,咸打咸殺?
講出黎分享下.

C HING, 每個人睇法和立場都唔同, 同樣, 我覺得除了大銀行 (例如: 會風, 人生, 差打..等), 其他唔係大銀行個D 都會係惡人一族較多, 咁有問題嗎??  正如有位回應既 C HING 講 "大鐘好差的" 有問題嗎?  或者, 可能你之前係使用 23線個D 或中介個D 既話, 咁你可能覺得 2, 3, 4 .. 線個D 完全唔差囉!!   (如有咩講錯得罪, 請見諒, 我都只係想反應番..每人立場和睇法唔同)
作者: admin    時間: 1-6-2016 20:55

原來重有!

老闆,人地就正經做 sponsor

你就又係朋友。

做人光明正大,如果咁樣介紹,就各位會員小心呢種扮朋友介紹。

1000% 朋友介紹都係吸血的中介!

bye bye 啦。

作者: ken2542de    時間: 1-6-2016 23:47
EWB 發表於 1-6-2016 18:47
C HING, 每個人睇法和立場都唔同, 同樣, 我覺得除了大銀行 (例如: 會風, 人生, 差打..等), 其他唔係大銀 ...

C姐言重.你冇得罪我.或姐我吾識講野.
得罪你就真.請多多見諒.
作者: EWB    時間: 2-6-2016 00:03
ken2542de 發表於 1-6-2016 23:47
C姐言重.你冇得罪我.或姐我吾識講野.
得罪你就真.請多多見諒.

C HING 唔好咁講, 我絕對唔係C 姐, 我都係參入2年多!!

我相信..大家 (包括本人) 只係有問題唔知和唔清楚先問姐, 而且, 每人立場和睇法唔同, 冇話邊個岩和錯既!!  坦白講...莫非, 你當日入來討論區既時候樣樣都冇問過??  甚至一D 白痴既問題都冇問過??  問題白唔白痴..係其他人先感覺到, 但對於發問者來講...根本就係因為唔清楚或唔識先去發問姐!!  希望你會明白和見諒為要~ (如有得罪, 請原諒為要)
作者: admin    時間: 2-6-2016 00:29
樓主,請再3考慮破產呢個方法。個人覺得你不如去賺多D,駛小D
作者: EWB    時間: 2-6-2016 00:34
10萬去申破太唔值得~  10萬太少啦~

歡迎光臨 破產聯盟 (https://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3