破產聯盟

標題: 點樣先至知自己個戶口解凍左未?? [打印本頁]

作者: DW123    時間: 29-9-2015 17:42
標題: 點樣先至知自己個戶口解凍左未??
係咪插張ATM咭去提款機度睇得返戶口結餘就代表已經解凍??
之前遞左呈請書後插張ATM咭去提款機睇戶口結餘會即刻彈咭.....

作者: kumiko1030    時間: 29-9-2015 20:38
我直接打去銀行問
作者: DW123    時間: 30-9-2015 17:48
今日已經成功提到今個月份糧出黎,終於都唔使再捱麵包做早午餐
作者: flypig    時間: 30-9-2015 18:20
恭喜呀!!!
申破期真係壓力好大....
過左就無咩
作者: 重新戰士    時間: 1-10-2015 10:58
食面包都好健康,有機會健康下消減下都是好事!
*正面D睇,48個月好快就過*
作者: kln747    時間: 1-10-2015 22:25
你攞咗解凍信之後就交去銀行話解凍應該等2-4個鐘就得ps我係用永o
作者: rainforever365    時間: 2-10-2015 01:31
點解我申請,交左呈請書,入100蚊去戶口仲可以攞番100出來??係未冇凍結???
點解仲未凍結???,我支票出糧,擔心入左票,拎唔到人工
唉,搵律師又話我煩,又話你攞到錢未攞lo,甘煩架
作者: kumiko1030    時間: 2-10-2015 04:47
rainforever365 發表於 2-10-2015 01:31
點解我申請,交左呈請書,入100蚊去戶口仲可以攞番100出來??係未冇凍結???
點解仲未凍結???,我支 ...

可否轉現金支票唔入銀行
作者: rainforever365    時間: 2-10-2015 07:49
冇得現金支票………
作者: DW123    時間: 2-10-2015 16:12
rainforever365 發表於 2-10-2015 01:31
點解仲未凍結???,我支 ...

你而家係邊間銀行?? 離自己交左呈請書(要有埋No.)日期起計7日後都仲用到??
作者: rainforever365    時間: 28-10-2015 18:43
而加俾左令,又用唔到啦
搵破處主任又唔聽電話.............
作者: DW123    時間: 29-10-2015 00:28
rainforever365 發表於 28-10-2015 18:43
而加俾左令,又用唔到啦
搵破處主任又唔聽電話.............

打多幾次
作者: leung133    時間: 29-10-2015 13:54
我話左主任,佢話頒令後一兩日就凍結

歡迎光臨 破產聯盟 (https://hkiva.org/) Powered by Discuz! X3