破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

星星 tab

我想買部 星星 tab 平時出街用, 2千零蚊, 想請教下大家d意見.* O4 \3 {& H3 t# H
2千零蚊.......應該得wifi版噃,我部8.9吋用咗差不多一年,都Ok吖。7 v0 ~8 z7 b$ ^5 `( g7 h2 o& P+ `
不過有時係慢啲啲
温sir 发表于 21-2-2013 08:51
5 ~. `! r$ I9 |8 ^2千零蚊.......應該得wifi版噃,我部8.9吋用咗差不多一年,都Ok吖。
9 c; _, V" u7 H% c不過有時係慢啲啲 ...
7 z4 P( i& Q3 e! f8 R
今日睇報紙 WIFI版 2千8 左右, WIFI 加 3G 要3千5左右
MEIMEI 发表于 21-2-2013 09:36
* [/ V+ W. E1 ~0 f  y今日睇報紙 WIFI版 2千8 左右, WIFI 加 3G 要3千5左右
8 k* V& c, [) L1 f8 m' D  ~- \" O9 t
仲要2800??我部2000比妳
' O: W( u$ M  B* N: \3 v建議你出部新嗰隻啦,貴啲,但真係快好多!. A  Q" G# m8 C9 x
我個部都OK,但只係用嚟睇片、玩Game。. m; q2 v- F  t% `9 `
上網都勉強,尤其寫字同回應好慢,妳見我返工時都好少回覆都明啦。
温sir 发表于 21-2-2013 09:49
7 x; o& f" D1 O8 w$ z仲要2800??我部2000比妳
4 ]- [+ g* P* L! {- f- U建議你出部新嗰隻啦,貴啲,但真係快好多!6 N* ]  b6 g) q; z, K- @
我個部都OK,但只係用嚟 ...

' s1 f* c( W- j# ^( b你個部 送俾我就差唔多. 你買過部新架啦.
MEIMEI 发表于 21-2-2013 10:30
9 p4 ~; @% E( p& D' Q7 J你個部 送俾我就差唔多. 你買過部新架啦.
8 p& f" d7 L6 P# @
點解唔用MINI IPAD
dopod123 发表于 15-3-2013 23:10 : w6 o4 [3 [& y2 T  C2 ]
點解唔用MINI IPAD
) I" T; D- h; u' @9 Y& E
我姨甥女剛剛買咗. 我諗住換星星試下嘛.