破產聯盟

星星 tab

我想買部 星星 tab 平時出街用, 2千零蚊, 想請教下大家d意見.
" a# \, i) @( K6 E5 _1 y7 W
2千零蚊.......應該得wifi版噃,我部8.9吋用咗差不多一年,都Ok吖。
4 Y$ t" w7 o) s* q+ c  D不過有時係慢啲啲
温sir 发表于 21-2-2013 08:51
5 @6 K5 s; ]# v; l2千零蚊.......應該得wifi版噃,我部8.9吋用咗差不多一年,都Ok吖。
5 c! E/ `4 Q8 d5 {- K" z不過有時係慢啲啲 ...

% }' w0 H- Y0 Q) Z: g3 I今日睇報紙 WIFI版 2千8 左右, WIFI 加 3G 要3千5左右
MEIMEI 发表于 21-2-2013 09:36 # y. n# m( z; T% Q& W# a
今日睇報紙 WIFI版 2千8 左右, WIFI 加 3G 要3千5左右

2 ~' m; l5 X1 {6 D$ _% O2 _) F仲要2800??我部2000比妳1 y$ H% N3 D! Q1 H- V: @, j' n& z
建議你出部新嗰隻啦,貴啲,但真係快好多!
. ^  r2 `: G4 \- ~" o我個部都OK,但只係用嚟睇片、玩Game。
. D! i) b9 k$ r/ @. H1 L上網都勉強,尤其寫字同回應好慢,妳見我返工時都好少回覆都明啦。
温sir 发表于 21-2-2013 09:49
1 I! Y; D  A+ |仲要2800??我部2000比妳+ n7 K+ c# H, o$ [3 P& _7 {
建議你出部新嗰隻啦,貴啲,但真係快好多!
, a4 I) N; Q% t4 i我個部都OK,但只係用嚟 ...
! D- X- `$ ^4 v5 K' i
你個部 送俾我就差唔多. 你買過部新架啦.
MEIMEI 发表于 21-2-2013 10:30
$ M6 h, q; |! c7 ^2 Y你個部 送俾我就差唔多. 你買過部新架啦.
8 j2 D0 _; k. c
點解唔用MINI IPAD
dopod123 发表于 15-3-2013 23:10 ( c+ O; ^  P  U% V: L
點解唔用MINI IPAD
- O* K! o  Y) ]% Z" p8 {2 A
我姨甥女剛剛買咗. 我諗住換星星試下嘛.