破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

逆轉三國

支持吓 3 弟先!(條友成日認細,3哥又企喺度,叫佢3弟就最啱)
  X$ l# b  ^2 ?) I( l6 Q
6 l* c6 l/ V% V玩咗幾日candy crush saga,就快到50關,開始玩到"閔"
.......
( e, C# ?) a5 ]  y: {3 M前日見到有隻Game,
平時唔多睇上眼,趁"閔"緊嘅空檔,down落嚟玩吓,玩玩吓又幾過癮,介紹比大家研究吓!9 E! _8 O& H2 O$ T4 L+ K# E

( L( B9 u  B! ]; E$ e8 j2 b1 k以下有關此遊戲嘅資料同圖片,全部源自Play Store,及我自己。
0 T/ P, K) K* _: a  j0 d! v

2 M1 Y5 r; h7 {1 p$ C8 {; c
7 d) l! k9 V" l* W+ n7 \: \2 G' A3 b
Game玩法簡單,但又需要用吓腦,幾啱我呢啲老人家, L0 n0 C5 F$ l7 O, f# X. g
這是一個益智遊戲,關於同色的寶石,要去思考和安排消除的方法。
. s8 R2 ]7 q; @3 }+ c: d

8 t+ a# N$ f' z3 e8 c$ Y) B. U
" z- o) i. C) K4 Z; a# D
# q' r( n0 I+ S7 y$ K詳細嘅玩法就自己去睇啦!3 W  y! I0 n" q4 O1 [$ f8 }
仲可以加我做 好友 添!我嘅 ID : 111684614  y4 Y& e  u6 _5 S4 X/ ~3 v

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
等我試下先
你放呡樹做咩?????
dopod123 发表于 28-1-2013 14:47
4 D- T- C9 x* }& c& |你放呡樹做咩?????
5 R! d/ x$ ]8 r
唔係放呢度咩??
温sir 发表于 28-1-2013 17:00 ) O9 C+ J" S* {  {
唔係放呢度咩??

+ A2 n$ u' i* {4 c$ }係係係
有冇啲心得攻略呀?
dopod123 发表于 28-1-2013 17:02 ( }7 {6 j8 o! a8 c: ?/ X
係係係

0 W4 z1 j, @+ U7 P有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12
1 b5 P0 s7 _: G" w3 Y有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......

1 W. O, [- ^9 x1 z; S' ]我無鬧人呀!
dopod123 发表于 28-1-2013 17:03
/ l8 @6 g2 _8 x; D9 W+ A有冇啲心得攻略呀?
& ~7 r) R$ @0 J% l/ q- H
啱啱初玩,有鬼攻略咩!' N& {3 z/ h5 a& z+ d* P' J% W5 i
放出嚟,就係睇吓有無高手教路.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12
& m6 }% N) f, E% T$ z有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......

* W3 a/ N2 x% x2 j% D* W唔算唔算