破產聯盟

逆轉三國

支持吓 3 弟先!(條友成日認細,3哥又企喺度,叫佢3弟就最啱)
2 M9 [* s3 Y2 l# O  G9 r
# C) ]& ?; H' o( D8 C  z1 y玩咗幾日candy crush saga,就快到50關,開始玩到"閔"
.......% Y$ n$ u$ M  t+ S: D* {3 A
前日見到有隻Game,
平時唔多睇上眼,趁"閔"緊嘅空檔,down落嚟玩吓,玩玩吓又幾過癮,介紹比大家研究吓!" k% h1 ^/ N9 q. Z. P7 V
' l, j, G7 V0 F2 a( w
以下有關此遊戲嘅資料同圖片,全部源自Play Store,及我自己。

' u$ O( |! D0 I' Q) L) l( Q' \; F0 X3 Y' Q8 Y$ Y
: y) ~& G  J$ M- q: }) B
' e9 o$ y' \0 x, e
Game玩法簡單,但又需要用吓腦,幾啱我呢啲老人家
' i# O+ c) I' u這是一個益智遊戲,關於同色的寶石,要去思考和安排消除的方法。
- S, t" }) ?8 f" V! H

; B# C( q) \( N+ \4 [
- M- e7 M( _; \" ~7 t% _
# ~# ?  n* `: ?# |$ ]詳細嘅玩法就自己去睇啦!
# U4 D3 @) }: b" V仲可以加我做 好友 添!我嘅 ID : 111684614
! ]+ I" h/ n1 ]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
等我試下先
你放呡樹做咩?????
dopod123 发表于 28-1-2013 14:47
& M5 P! t% T  x3 n/ a9 P你放呡樹做咩?????

6 }) I0 D0 H5 ^  C9 m! {) [+ d* p唔係放呢度咩??
温sir 发表于 28-1-2013 17:00 2 p7 h+ i3 Q7 c
唔係放呢度咩??

3 A9 q; A( G' a" }/ @: y) u% V9 J係係係
有冇啲心得攻略呀?
dopod123 发表于 28-1-2013 17:02 2 E1 z- Q6 Y3 \* S4 p0 s% w$ |
係係係

" D  ~! B/ g5 m4 d有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12
- @- k/ _% t& G% x有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
+ g% u6 e: z; t0 Z  T9 N
我無鬧人呀!
dopod123 发表于 28-1-2013 17:03 9 {; k, R% P8 L$ M; Z1 u
有冇啲心得攻略呀?
+ \6 m" [0 r9 k* o! S$ }
啱啱初玩,有鬼攻略咩!9 T4 u9 U" l% F5 O. C3 V/ z
放出嚟,就係睇吓有無高手教路.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12
; V7 ~3 ]/ H1 ^9 z- w7 z' f8 b有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
  u8 x& J8 l, A: x
唔算唔算