破產聯盟

逆轉三國

支持吓 3 弟先!(條友成日認細,3哥又企喺度,叫佢3弟就最啱)
" _' S( E' G) r4 U) v. [8 Z2 `) A3 Z  p8 |, O( O4 {
玩咗幾日candy crush saga,就快到50關,開始玩到"閔"
.......: ?7 U& S2 D! P" I  B
前日見到有隻Game,
平時唔多睇上眼,趁"閔"緊嘅空檔,down落嚟玩吓,玩玩吓又幾過癮,介紹比大家研究吓!5 \! N* P! A; n% I3 ~
* |, S! v7 k# c$ q! C
以下有關此遊戲嘅資料同圖片,全部源自Play Store,及我自己。

) i6 D( f0 c9 {4 f8 b
# C1 M7 O( J" d% U' A8 }* ?- V( @- \; b. V0 L' Y
/ }3 l* @' k% C0 X! i# S
Game玩法簡單,但又需要用吓腦,幾啱我呢啲老人家0 f! L( z0 [3 D' {) n2 g9 K
這是一個益智遊戲,關於同色的寶石,要去思考和安排消除的方法。
0 j4 K0 L' p9 w  Q, v

4 O# Z1 R  i  |! o
' f% K# {9 t7 T
  z% [, E/ i" w# ?; a+ C1 y詳細嘅玩法就自己去睇啦!  M( K, L3 ~9 u2 _
仲可以加我做 好友 添!我嘅 ID : 111684614
9 T+ q" I# C+ i/ M! `, p! c

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
等我試下先
你放呡樹做咩?????
dopod123 发表于 28-1-2013 14:47
5 t/ m6 h. |' u! T  r) _你放呡樹做咩?????
. I+ J4 R! t- Y' ]5 \
唔係放呢度咩??
温sir 发表于 28-1-2013 17:00 ' ~0 k6 Z6 m4 t( F5 u( r
唔係放呢度咩??

; t7 G% w7 U3 o- s係係係
有冇啲心得攻略呀?
dopod123 发表于 28-1-2013 17:02
. F) i8 v  {3 J" M- F: \) j係係係
4 x7 m& C" U% [% g
有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12
" x5 z, M9 S7 K8 V$ A6 m有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
+ b  _) t1 [6 c6 y7 L8 Q
我無鬧人呀!
dopod123 发表于 28-1-2013 17:03
; o# E7 ?) y: Y$ [1 F有冇啲心得攻略呀?
4 q; ]- V  i- r* [2 R; b5 ]; ^% w
啱啱初玩,有鬼攻略咩!7 m5 D) E% P6 O0 n  f
放出嚟,就係睇吓有無高手教路.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12 4 R" R, W/ y. c) Q  S4 R9 s
有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
% z: j. W' @& z# a; D; U* q; f3 F
唔算唔算