破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

當皇子遇上大眼仔

wahtung 發表於 22-10-2013 22:37
1 v, U/ }: }) o+ V7 w9 O一時時啦,有陣時會閙交架

& Z, g+ z2 w( {' i0 ~) v  皇子要讓下大眼仔, 皇子成個打仔格
wahtung 發表於 23-10-2013 01:20
* S/ P- m* C) }# A% b4 C' e. j咁佢當打無辦法啦

" }& t0 A4 [0 w. W+ w 貓打交好似用手趙對方個頭同頸, 幾暴力下
wahtung 發表於 23-10-2013 01:20
/ f1 A8 H" l) w8 J4 A/ Z咁佢當打無辦法啦
6 V0 }: n. z9 d2 P- A& A& h6 x
我以前有隻小貓用雙手扣隻大貓條頸  
wahtung 發表於 23-10-2013 17:37' H5 }# l, L0 Y1 o4 A
仲出手好快,阿龍哥都係學貓的格鬥,仲學埋貓的咆哮聲
! F. }' b7 w( B: j* \" h
係咩 ?  真架 ?   貓出抓真係幾快的   
wahtung 發表於 23-10-2013 17:37
$ c! Z; s% H3 s9 k仲出手好快,阿龍哥都係學貓的格鬥,仲學埋貓的咆哮聲

[' W6 x: _- M) m3 a+ P皇子唔好趙大眼仔, 皇子身體當打, 趙兩野大眼仔真係會頭痕
wahtung 發表於 24-10-2013 11:076 F/ M! m+ r2 p  v
大眼仔如還擊都好勁架,轉身壓落去唔得郁,夠重磅

& g1 l6 S5 K4 _3 v2 J: Y/ A. B4 I咁真係兩敗俱傷下  
清風 發表於 24-10-2013 11:48
7 h+ b9 O7 q7 h3 ]我果d都係用對手扣頸,然後雙腳撐對方下身,有d就飛撲對方,用口咬頸,之後佢個口就有對方執毛.... ...
7 a9 O! X: M/ P5 i4 X0 ?
用手扣頸似乎係D貓好鐘意用既招式  不過, 口有對方執毛我以前D貓就無咁狼
wahtung 發表於 24-10-2013 22:48
$ U0 q# ]# n; ]$ C8 D! f) u曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...

I, F& j) Q7 L1 I) \9 Y( l3 w  n+ \ 佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式7 U, {* }9 C- h  K0 W+ l8 K
1 y$ d( J6 z- _1 [* R# ]1 |  s: q
所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招
wahtung 發表於 25-10-2013 01:00/ D. _4 Q4 Z, N( Z: `9 X; U
總之佢哋啲領悟能力好高
# x+ k7 w: y5 k9 i, U2 ~- n
  D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解
, [9 Z+ M2 q6 B* F$ K: Q
似 bruce lee   仲有老蕭講野做背景
5 J- X+ y" k0 d9 {% _4 @
舒服到無人有