破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

當皇子遇上大眼仔

smallcat 發表於 15-10-2013 13:229 D( z9 I3 x3 N9 w1 j7 {5 _" G
呢隻貓好彩唔咸濕
/ H3 [  P' N! V* a& x, x0 v/ B

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
smallcat 發表於 14-10-2013 23:58
( \5 Z: z9 y$ Q  l2 I# r隻貓比雞扒妹玩到變雞扒貓
$ t& |0 i7 J4 }5 e8 ^' e4 `
大眼仔

本帖子中包含更多資源

x
smallcat 發表於 9-10-2013 23:11
5 }2 U- ]) ^5 P( t* Y; f* u攪佢個肚可能會上火架 唔上火真係乖

8 @: i, v; s" ~. W同標題一樣,當皇子仔遇上大眼仔呀
# A3 l  Z. V7 ~8 L
+ w& J' Q0 o: S  h
+ T9 A! Q/ W3 C$ V3 d" P+ ~3 H

本帖子中包含更多資源

x
smallcat 發表於 22-10-2013 22:04% [; `8 W1 S! }7 _8 h5 J0 p
皇子成個睇場咁款, 幾有型wor
5 _6 Z- W3 H: I/ }  k
佢啱啱加入咗社團
smallcat 發表於 22-10-2013 22:06! P: w% z; T+ Y2 K9 q7 C
兩位兄弟幾好感情wor

5 D/ j* w  r4 k6 b) u+ N一時時啦,有陣時會閙交架
smallcat 發表於 22-10-2013 22:05
0 F; x. S# b  N. U* q! c( _大眼仔要飲多D水

4 ~9 h  G9 X5 X( W* R) E- ?佢由細至大都好主動飲水架
smallcat 發表於 22-10-2013 23:06: u, P  t/ b  H9 ~  C1 W
我鐘意皇子呢種企法, 呢種企法最斯文
2 L  D, y" B4 [: f$ \1 g) M
* F0 J0 B4 q+ t  W5 c; _  N9 ^3 x% Q7 d但又隨時可以睇場同開拖  好過隱, 超正 ...

* f' r1 ]: g1 Z1 d, O# O, |! n. |" `唔知呀,啲社團啲規則唔識
smallcat 發表於 22-10-2013 23:06
9 C4 l# b9 f8 }. C; C3 @2 N皇子要讓下大眼仔, 皇子成個打仔格

3 B7 A1 x' Y# y5 B咁佢當打無辦法啦
smallcat 發表於 23-10-2013 17:35
* j- c6 m9 Q% N& L6 O貓打交好似用手趙對方個頭同頸, 幾暴力下
1 o6 _, \, D$ q# k) U! ^4 b
仲出手好快,阿龍哥都係學貓的格鬥,仲學埋貓的咆哮聲
smallcat 發表於 23-10-2013 18:003 ~& q1 p4 Y* \" Y
皇子唔好趙大眼仔, 皇子身體當打, 趙兩野大眼仔真係會頭痕

% |% d, y% e- f大眼仔如還擊都好勁架,轉身壓落去唔得郁,夠重磅
清風 發表於 24-10-2013 11:48
1 A, X! I1 j  w* {4 X) l我果d都係用對手扣頸,然後雙腳撐對方下身,有d就飛撲對方,用口咬頸,之後佢個口就有對方執毛.... ...
0 ~# }/ P0 c' G! Z) P2 \. h
嘩,招招都好狠辣喎
清風 發表於 24-10-2013 15:41  B) A0 u) H" ?9 N
佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法

z, j; a1 d2 H4 @咁仔加入埋囉
smallcat 發表於 24-10-2013 22:30
) h9 y1 d, a; z* J" Q咁真係兩敗俱傷下
" t* q, K3 X2 o
曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔
smallcat 發表於 24-10-2013 23:204 Y+ f3 i6 I) w3 r% o! Q) a
佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式; j# I4 ?9 G9 j2 r

/ `# ]3 _, A4 ~: D) ^所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...
. w; |5 p- Q4 s# W# l
總之佢哋啲領悟能力好高
清風 發表於 25-10-2013 06:59+ c6 Q" a2 U1 e! \1 E( [% x
華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......

/ t9 M0 T& T0 B0 v大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架
清風 發表於 25-10-2013 11:56
% J& Q6 W% D4 p  t3 a1 c3 y佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下 ...

% u" x0 k0 U& n4 }5 @( E佢咁聰明呀
清風 發表於 25-10-2013 11:57
* E7 t# M" C! w) F! T大眼仔幾大絕育
! a# u( y# ?/ h2 M* Y
好以八九個月左右啦
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59
/ r9 S' ^# W3 JD 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...

7 W! U. J8 z- e( n9 F
smallcat 發表於 24-10-2013 23:205 b; P6 k6 R4 o8 ^  W% R
佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式
' l: N7 y. F/ c+ J
$ m+ [( x7 W/ J! P所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...

2 f8 S% |# m  \* x: E
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59+ n. X, J1 G+ \  s) U) ?
D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...
4 M, k8 e, d( F