破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

當皇子遇上大眼仔

清風 發表於 24-10-2013 11:48" I. \9 V" Z) d! ]7 C( |
我果d都係用對手扣頸,然後雙腳撐對方下身,有d就飛撲對方,用口咬頸,之後佢個口就有對方執毛.... ...
- H' k4 _# Q! @: b5 y! h6 A' I
嘩,招招都好狠辣喎
wahtung 發表於 24-10-2013 14:33' H" R( F0 S- b. @; Z
嘩,招招都好狠辣喎

% J( |) \/ d4 ~' @5 n  ^+ S佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法
清風 發表於 24-10-2013 15:41
2 |7 ?/ `" k' p. @佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法

; c( a% V0 @$ }: s3 `咁仔加入埋囉
wahtung 發表於 24-10-2013 11:07
$ D2 B' x7 B/ K! i2 K) ?大眼仔如還擊都好勁架,轉身壓落去唔得郁,夠重磅
3 p+ d, M6 ]. C4 y
咁真係兩敗俱傷下  
清風 發表於 24-10-2013 11:48
& _$ P" k( i8 H我果d都係用對手扣頸,然後雙腳撐對方下身,有d就飛撲對方,用口咬頸,之後佢個口就有對方執毛.... ...
( z) T- R/ E) O" W6 g: p( @+ F
用手扣頸似乎係D貓好鐘意用既招式  不過, 口有對方執毛我以前D貓就無咁狼
smallcat 發表於 24-10-2013 22:304 A$ s- }2 J, A& a' D7 \2 T: m
咁真係兩敗俱傷下
- t2 U) y% c1 o' M- j# l3 N6 I
曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔
wahtung 發表於 24-10-2013 22:48; Y  Q- k& \6 b& k
曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...

+ |$ P8 I! c5 }- A$ K 佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式# O+ ?* T; C9 H( ^4 w; M

1 l1 p& p  |  Y, l) T) K( J所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招
smallcat 發表於 24-10-2013 23:200 h, i" ~( z* ]  t6 N
佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式
  i/ W6 s% U9 N% p7 c5 A4 M( N& p! X  T+ X
所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...

% p' |1 F' w* X  j* P  ]總之佢哋啲領悟能力好高
wahtung 發表於 24-10-2013 22:48
' N5 @0 b6 ?. p: m' Z曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...

# T) R. e9 E/ p, ]9 L華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......
wahtung 發表於 25-10-2013 01:00
" d6 ^7 S* o, V5 L總之佢哋啲領悟能力好高
6 N1 R  ~( q0 H9 j. }* P
  D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解
清風 發表於 25-10-2013 06:59! w" {: X( m# o3 {2 `' |2 s2 y
華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......
; ?  b% K# k- o5 b: x! O
大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架
wahtung 發表於 25-10-2013 11:49* E. S, n. S; F1 s+ F6 k' b
大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架

/ q$ y0 p' B9 ]# e6 a  D佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下
wahtung 發表於 25-10-2013 11:49
, r8 z- r7 O7 e# t大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架

' q. _* }, ]5 q% N' _7 u4 y大眼仔幾大絕育
清風 發表於 25-10-2013 11:56+ d. u$ ]( o) q( H4 B' a6 d
佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下 ...

: S# v# [3 W# Q佢咁聰明呀
清風 發表於 25-10-2013 11:571 F5 ^$ S( m1 e4 ~9 f4 D  A
大眼仔幾大絕育

' Y1 ?0 o5 Y! i" |, ^$ N好以八九個月左右啦
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59  m. n9 @: }! M
D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...
; ]$ Q' l2 E5 i* k3 l. O
smallcat 發表於 24-10-2013 23:208 j* x: L: n' r0 }* s$ k( B
佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式7 ~4 i. V' H5 r' U: J; }

$ d( j; A, i, R; u& f5 R3 q所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...
* D2 \2 t5 i  k3 U
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59
; N$ I5 Y: I& s2 e3 F. V6 j9 Y+ PD 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...
! e; x& K7 T/ G/ j/ f6 U8 I! f* y* h) \

9 k/ E! t' ?! b# j- o 似 bruce lee   仲有老蕭講野做背景

- T2 T: G# F' e1 _$ P% Y1 N. t% c; i舒服到無人有