破產聯盟

當皇子遇上大眼仔

清風 發表於 24-10-2013 11:48
: t/ U# h1 x2 n2 z5 w+ ]我果d都係用對手扣頸,然後雙腳撐對方下身,有d就飛撲對方,用口咬頸,之後佢個口就有對方執毛.... ...

7 l+ `1 Y2 d' T嘩,招招都好狠辣喎
wahtung 發表於 24-10-2013 14:33
0 Z1 ^1 f3 d% R嘩,招招都好狠辣喎

& q3 D7 `8 m* F3 A5 \佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法
清風 發表於 24-10-2013 15:41, r' E6 k5 p3 w4 R3 N
佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法
" x; u' ~$ y4 z5 n- v, I. i" z% Y
咁仔加入埋囉
wahtung 發表於 24-10-2013 11:077 C; f2 u* x7 r( c% S9 N
大眼仔如還擊都好勁架,轉身壓落去唔得郁,夠重磅
( h0 j" F8 A( w( v9 ]( N+ S
咁真係兩敗俱傷下  
清風 發表於 24-10-2013 11:48
  ]/ H6 l1 w7 S" X  r/ c我果d都係用對手扣頸,然後雙腳撐對方下身,有d就飛撲對方,用口咬頸,之後佢個口就有對方執毛.... ...
* P& s' k( [! m9 ^% v1 U; p! N
用手扣頸似乎係D貓好鐘意用既招式  不過, 口有對方執毛我以前D貓就無咁狼
smallcat 發表於 24-10-2013 22:30
4 |0 }9 @) q/ Z6 i7 w咁真係兩敗俱傷下
% k8 D! ^# A1 t0 f1 E  K+ B: d# z
曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔
wahtung 發表於 24-10-2013 22:486 Z% c; o3 P5 [* r; b$ {6 I
曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...

9 g0 I0 A7 g- ?" b0 ` 佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式' D8 R8 ?) M" X! n6 N: W4 Q  ~
" h4 |: W! k2 j/ Z2 Z
所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招
smallcat 發表於 24-10-2013 23:20
$ o) ~: n! i+ H6 i% O6 Z佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式
! F8 R/ e. w( G! o$ p* Q
( R# ^% H- q: O1 k所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...

3 b# m7 o* J% l+ D7 x3 d總之佢哋啲領悟能力好高
wahtung 發表於 24-10-2013 22:48. D6 ^, e# s3 I+ Z8 r
曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...
: ^! X1 b7 }6 `: X$ T
華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......
wahtung 發表於 25-10-2013 01:007 L; j$ x; `, _# I4 B& w
總之佢哋啲領悟能力好高

/ u+ r5 |0 e5 X  u2 }9 V! T$ u  D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解
清風 發表於 25-10-2013 06:59  q) y( [+ u- k' S2 d5 E0 [
華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......
- f0 v9 ]7 x) w+ r% T
大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架
wahtung 發表於 25-10-2013 11:49+ n) F. O5 T- h, e$ d
* _! g" G7 `* n! s3 \
佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下
wahtung 發表於 25-10-2013 11:49# T3 }1 l* x6 V
5 G& P6 c8 p' I: @1 l
大眼仔幾大絕育
清風 發表於 25-10-2013 11:562 b' h5 T" `  `' `7 W# g( u$ [
佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下 ...
; g. u2 @' }; X  J
佢咁聰明呀
清風 發表於 25-10-2013 11:57
7 ?6 w2 ~8 U- F4 I- l大眼仔幾大絕育

" |6 M: l# i8 A& R好以八九個月左右啦
smallcat 發表於 25-10-2013 09:591 X7 M6 U5 o7 |* m1 H$ {$ i3 {
D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...
' r% w. |# Y+ \" K
smallcat 發表於 24-10-2013 23:20
8 J- t+ X$ V" E佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式
- X5 ]* r* v2 [: l
% g4 R) r- V6 x$ L所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...
. m* _, J3 b. ]/ b' E+ A( Q' y
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59& N& e$ ?( Z3 ?; F
D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...
+ O5 m# P( d8 P6 p

$ v0 d, F" h0 I: M) p 似 bruce lee   仲有老蕭講野做背景

$ Y2 |1 x- w  u4 \1 s6 Z0 S舒服到無人有