破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

當皇子遇上大眼仔

華兄夠唔夠膽睇  好惡心
% T4 I. ?/ ]  G" z; H! v7 K% _2 m4 J

( E- ^$ f7 l+ X6 Y
smallcat 發表於 18-9-2013 23:140 D/ ^3 V( A) O5 i. Y, {' C
但又未必, 美國有食生曱甴比賽5 }0 L! }5 W- v" S5 D& w; V& \

& T; Q5 p9 V# |) V0 f結果個條友仔食左好似六十幾隻跟住死鬼左, 因為醫生話好 ...

! h* b+ T* l7 X. G. K2 F$ P好似我係有線都睇過,好核突
smallcat 發表於 18-9-2013 23:31- _8 b% r1 [/ O0 V
一名美國男子吞下數十隻活蟲後,倒斃身亡。美國佛羅里達州一間爬蟲店舉行名為「食生曱甴」比賽,勝出會得一 ...
) x3 B& U8 s% c* ~9 Q- n& a: Z# m$ g
咁即是食曱甴等於死形
smallcat 發表於 18-9-2013 23:31
2 d! C8 {. @9 _3 U8 }5 r* \一名美國男子吞下數十隻活蟲後,倒斃身亡。美國佛羅里達州一間爬蟲店舉行名為「食生曱甴」比賽,勝出會得一 ...

8 o) j9 V# Y) F* S咁即是食曱甴等於死形
wahtung 發表於 19-9-2013 01:191 J# |4 ]6 Y9 Z& S
咁即是食曱甴等於死形

[, }+ K) g/ v2 E  華兄係呢個方法其實有效, 100萬人都無幾多個夠贍食
( b$ q: B1 L. a  {( E! V% T8 o3 P4 B% Z1 E) ]0 m% O) x/ _( M
班友有病, 食死自己    獎品係條蛇     + l- x; Y  |+ w: x' |6 J

5 A) s7 I; z& g1 N呢班傻子比人利用左都唔知  
smallcat 發表於 19-9-2013 11:36
! {! W* h0 S/ O% r0 ?+ f華兄係呢個方法其實有效, 100萬人都無幾多個夠贍食
+ V) p* S- m3 d$ A% a- m' m- `
; T/ H1 h& ]& h2 k班友有病, 食死自己    獎品係條蛇   ...
  M- Z  f0 F1 h$ n7 e# |7 Q. I# M5 {; u
講開美國曱甴真係好大隻呀,睇到毛管都豎起
wahtung 發表於 19-9-2013 11:38$ v7 Y3 V" [( E& C% u2 a
講開美國曱甴真係好大隻呀,睇到毛管都豎起
4 O1 A$ }6 ]: B& N1 H) j" X
黃衫那個就係食死那個, 其實唔應該笑, 但有時真係唔底可憐. @' R8 D. z0 x( m9 B

7 d" s- O+ m! }* I5 ?# H後尾條片佢在條街嘔白泡
6 }* V7 c. [& w7 e: M$ L7 |3 i" w( h
- s9 K8 `5 r( g$ V% ?$ J/ P大佬呀, 曱甴個肚入面d白槳來架, 食一隻都嘔啦, 唔係話幾十隻
smallcat 發表於 19-9-2013 11:40
$ l! r( h4 y7 |, k" V黃衫那個就係食死那個, 其實唔應該笑, 但有時真係唔底可憐7 c; {1 y; H- F! l1 V; Y

7 P5 q8 l; Q" n* y4 y4 X後尾條片佢在條街嘔白泡
; P' `: _9 |9 o. z  ?9 o' n+ R
吓,曱甴肚內啲白漿
wahtung 發表於 19-9-2013 11:53& m7 ?. M* e6 w
吓,曱甴肚內啲白漿

! @/ f9 e/ B1 S, g0 z係呀, 你打死隻曱甴個肚會標d白色肚槳, 條片尾影住個黃衫男, 就係香左那個, 係條街上嘔白泡白槳4 k* e# D7 Q* D5 w1 d- Z& Y, Z
* `8 [( k8 W0 F# I
唉, 真係乜人都有
1 c& m( O* V9 i, G) J3 t. l
% ?" u$ @- y" y& s! _睇完食曱甴呢條片, 我覺得 壽司國 BV 好正常添
smallcat 發表於 19-9-2013 11:59
/ W0 u" U1 n4 T$ @0 K係呀, 你打死隻曱甴個肚會標d白色肚槳, 條片尾影住個黃衫男, 就係香左那個, 係條街上嘔白泡白槳
. Z7 d1 q9 y% l+ O: s, t' }8 c+ _* S1 d' G, u" F
唉, 真係 ...
2 R0 y5 @: V7 \4 w/ l0 ~) u
wahtung 發表於 9-10-2013 22:271 a/ t( H5 N, W# q8 ?% f7 _
又扮嗲
6 {- ~1 x3 {, D9 j! C( k
  呢個時候最好掃下佢個肚, 哈哈, 中門大開, 不過, 我隻貓一般佢會用抓輕輕抓下你反抗      刺激
smallcat 發表於 9-10-2013 22:491 U+ @5 @" P+ ]5 J9 V
呢個時候最好掃下佢個肚, 哈哈, 中門大開, 不過, 我隻貓一般佢會用抓輕輕抓下你反抗      刺激 ...
) @8 Q7 ~. j" k4 {
大頭仔你摸佢會好嗲架
wahtung 發表於 9-10-2013 22:51; R7 k* ?( G: E
大頭仔你摸佢會好嗲架
/ Y" T# K$ A* s1 K
攪佢個肚可能會上火架 唔上火真係乖
smallcat 發表於 9-10-2013 23:117 ^$ S( K7 j6 _# q! G8 o  h
攪佢個肚可能會上火架 唔上火真係乖

9 i' h8 E; K2 ^& U, g7 u" _ 大頭仔唔會上火,佢好善解人意架
wahtung 發表於 9-10-2013 22:27
- t6 c& L/ [3 c0 r, Y! c又扮嗲
% N$ F0 w& D: w# x# I! {
隻貓好乖呢
/ n9 E. b5 L" L6 U. e  B4 T& r) O8 l; Z1 u- I) L* I

/ ^0 y. g: b* ]. l  j- Z
( E/ Y5 B% o( w0 D5 v
0 o8 D* m2 v  q. r, H# r# @; z( q5 n9 j6 j

- T( M0 i0 }. n! C, i3 f, W
貓貓在 5:40 - 5:47 出現7秒, 個肚有D似皇子wor
4 }& |/ U- A- [  ^
7 d4 W7 x% v# G) m% G# z% A* }" x+ ^# `0 n4 r8 X2 d2 `. O
隻貓比雞扒妹玩到變雞扒貓3 |& V4 s, N9 F7 J9 ~
$ l7 r# f  O5 V
" ?# R* A& w2 D$ [3 g& t/ ?9 l
% i0 X' g) \6 s/ s# U4 U

% V3 T% B6 D- K4 x( a+ B
smallcat 發表於 14-10-2013 23:58
5 _% r$ \1 u9 m) H5 w+ v隻貓比雞扒妹玩到變雞扒貓
/ S- [* O- }4 D3 g8 D
/ t1 |7 k5 _9 I2 \+ Z$ l( g

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

( N( K5 `9 |# u% R$ k  呢隻貓好彩唔咸濕