破產聯盟

我哋能做到啲乜嘢可以幫手緝兇?

wahtung 发表于 19-11-2012 10:53 5 o/ |8 I, H! }; d# v
今次因網上好多網民給警方壓力,所以好高調處理呢單嘢
2 [0 {8 W+ F1 O6 l2 S1 ?6 U1 b9 _
如果唔係幾張報紙都賣呢單野, 警方未必咁緊張
smallcat 发表于 19-11-2012 11:08
4 X" X$ b* v% Z0 c/ L2 C8 z如果唔係幾張報紙都賣呢單野, 警方未必咁緊張
# I. _% F: x' r$ N8 G4 J
唔係咁多人出聲一定唔理,所以現時拉咗呢幾條友,啲愛貓團體應該繼續給壓力,一定要判較重些刑
wahtung 发表于 19-11-2012 12:04
& A* T. w: \  O8 T2 o, A; R唔係咁多人出聲一定唔理,所以現時拉咗呢幾條友,啲愛貓團體應該繼續給壓力,一定要判較重些刑 ...
9 i/ u. \# }1 b7 W2 t0 f: k. F
依家刑罰輕, 不過, 在香港呢類案刑罰一般不重
smallcat 发表于 19-11-2012 14:44 0 Z0 X' A$ k4 i5 R. _
依家刑罰輕, 不過, 在香港呢類案刑罰一般不重
4 x9 B1 p" z$ v+ o! E% I/ b; b$ s6 h
呢單嘢可能會重些
wahtung 发表于 19-11-2012 15:24 ( {* ]7 x1 i5 d* \
呢單嘢可能會重些
3 ~; T! l2 x0 U' i: z, V
希望夠料告呢班pk啦.........
清風 发表于 19-11-2012 15:28
3 l- N! ]$ b; B4 w4 \1 L# }希望夠料告呢班pk啦.........

& }& V% L- J. r, M/ Z; L最好有番以前啲打蕂
wahtung 发表于 19-11-2012 15:56
4 N7 E- v2 X/ }# `7 t8 ], m最好有番以前啲打蕂

% p7 y/ C" B, X/ N, _  Q打藤好耐以前架喇wor   依家人道主義好難
smallcat 发表于 19-11-2012 16:30
$ l- d3 v: N! S7 Q9 I/ q, q打藤好耐以前架喇wor   依家人道主義好難

' W: p  P( ^% N3 m+ j7 \4 B  o/ k但對呢啲pk唔使講人道立塲新加坡而家都有
wahtung 发表于 19-11-2012 16:46 / K0 J, V& {) d$ x  V  M# b
但對呢啲pk唔使講人道立塲新加坡而家都有
. ]0 e/ `: E# {: G
唉, 一代衰過一代
smallcat 发表于 19-11-2012 17:25
  u2 `* R7 A' c4 ?  I& |唉, 一代衰過一代
. U5 N' l5 _( P8 B! T
撞啱我咪由我行刑囉,橫掂近排咁多唔開心事
wahtung 发表于 19-11-2012 17:32 / _1 A) M& Z! `6 \! w
撞啱我咪由我行刑囉,橫掂近排咁多唔開心事
1 I$ A, W* E" ^, i
華兄會同人開拖咩 ?   打呢d人整污自己隻手
望注張相, 個心好痛, 真係好痛 好痛 !!!  啊miu 好可憐  ....... 點解要撞到d咁嘅賤人 .... 希望啊miu 來世投胎可以做人, 唔好再做貓 .......
tk226 发表于 19-11-2012 19:25
0 K2 }3 S) e) Q4 s# C# j望注張相, 個心好痛, 真係好痛 好痛 !!!  啊miu 好可憐  ....... 點解要撞到d咁嘅賤人 .... 希望啊miu 來世 ...
( P$ h) L! q6 w; r
係,果張吐血相真係令人好心痛,由其我哋呢啲愛貓人士,果啲賤人一定投胎做曱甴
smallcat 发表于 19-11-2012 18:37
: e* W8 j6 I" ?6 m2 x3 c4 ?華兄會同人開拖咩 ?   打呢d人整污自己隻手

4 U- h: h. \# D4 s如真係比我撞見,百份之一百一定開拖,最多一個打四個,搞我啲兄弟,一定打高幾班
阿 MIU
7 C  {% z5 A0 G# s$ K$ ^
) o3 H4 A6 {6 u; n) B( p' U天 有 眼 , Q1 q- Z6 n4 N$ L+ a1 U8 \5 j
; i! q" a9 k+ f9 d( {

) z& M; O" {# k% j1 o

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wahtung 发表于 19-11-2012 21:13 ' K4 R0 B* {: T% \
如真係比我撞見,百份之一百一定開拖,最多一個打四個,搞我啲兄弟,一定打高幾班 ...

. W) i: ^8 p" K% [0 {* h  我地D兄弟呢幾年頻頻受虐待
smallcat 发表于 19-11-2012 22:39
5 f! ?5 X5 `4 L, u5 b  T- C我地D兄弟呢幾年頻頻受虐待
5 I3 J2 P9 a& q  s3 R
啲家長都有啲責任
天帝 发表于 19-11-2012 21:46
+ Q+ A+ l: v% ^3 Z' f阿 MIU " l# m; O; R2 U; l

. Y2 }2 i9 o5 B0 ~7 ]" U天 有 眼 

. p( I: c$ D1 ~. A- Z最好有打蕂
wahtung 发表于 19-11-2012 22:42
' O+ b) Y1 i, T* N: R最好有打蕂

! V( S1 Q- H, ?  w( O 奄左佢地
smallcat 发表于 19-11-2012 22:47
, U- n  Z" M; s# v# h$ E9 s奄左佢地

& G; {  k7 L3 A- x: M9 T, G# O0 N呢啲人無人性,直頭生番嚟