破產聯盟

查看: 18495|回復: 142
打印 上一主題 下一主題

精叻養貓新手

隻貓女叫...阿豹....好反斗嚟梗精叻都好唔得閒,阿豹成日係屋走嚟走去咁玩,唔會攰
$ d1 O* b& Q3 J# c' c3 b, @) V- P  S
1 a( d# e0 Y. M4 C2 a4 K* ^3 l! T9 N; ]+ r9 L3 W

' O, R7 j# G  }* E
5 a" t, C3 i3 |( F- E1 n) C3 d6 C, N1 e

6 ~! j. {% w; z" U0 l5 Y; x5 \' n7 _/ f; d9 `7 B8 |7 v% B
4 O& A+ M7 u- D& X8 w2 l

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
8 X: }0 U: a+ s" i* H
& s; Q. A' _+ s5 P/ M

* S% _9 Y( H# s6 p+ |! A; F$ X: L- u: l: U$ F4 |0 |3 j2 q
" Q0 Y& W' x' P
% Q( [. e" |, G7 C
6 p8 D9 G  Z& k7 @+ k- b. F  j- {

本帖子中包含更多資源

x
終於阿豹都好會攰啦,要瞓啦' C1 \+ E/ Z1 U8 h: g( y
; S9 K7 P$ v# B% Y
* f. y& G5 Q+ n

本帖子中包含更多資源

x
黑夜豹妹.......聽個名都唔野小......夠狂野.......
豹妹幾多個月.......
清風 发表于 22-10-2012 12:04 3 [8 O# a( d+ @$ ^( E7 ^' z4 u$ ?
黑夜豹妹.......聽個名都唔野小......夠狂野.......
" E: i( E4 T' X( O
阿豹對乜嘢都充滿好奇心,乜都玩餐飽
清風 发表于 22-10-2012 12:05
9 _- F& v- C7 }# i豹妹幾多個月.......
% X1 ?9 @3 g5 D, \! k( P5 b
都有歲半架,佢樓下間鋪個老闆娘養,由於阿豹週圍走,老闆娘成日將阿豹困住個籠,有啲行人投訴,魚護處嚟過幾次,精叻見到咪拎佢番嚟養,費事佢被魚護處人道毀滅
wahtung 发表于 22-10-2012 12:06
1 P: N: [- w+ V- p* T阿豹對乜嘢都充滿好奇心,乜都玩餐飽

( f. Y8 d8 [8 t! I  q7 \( h通常d小朋友都係又好奇又貪玩,最得意 最好玩係呢個時候.........
wahtung 发表于 22-10-2012 12:12
5 c0 Q' o2 H  Z- J; y3 {3 g$ k都有歲半架,佢樓下間鋪個老闆娘養,由於阿豹週圍走,老闆娘成日將阿豹困住個籠,有啲行人投訴,魚護處嚟過幾 ...
# O7 _) y- a8 r& F1 K! u! d, Q
成日比人困住,依家仲唔玩返夠本.......
- z+ {; u2 J( M6 m& @) F. E. u6 D! ]
豹妹唔洗比人困住,多謝精叻幫豹妹脫困,好心自然會有好報........
清風 发表于 22-10-2012 12:21
! }. g# N3 s" z6 ?5 J/ ]1 t成日比人困住,依家仲唔玩返夠本.......( e8 Z: |" ^4 k: j& g
" z/ N) s' K! o  g3 }1 p
豹妹唔洗比人困住,多謝精叻幫豹妹脫困,好心自然會有 ...
' Y! u. F( ~% P3 n' C( I
阿豹咁百厭,精叻會好唔得閒
清風 发表于 22-10-2012 12:13 . ?- a& ]% G7 X9 P1 @7 p
通常d小朋友都係又好奇又貪玩,最得意 最好玩係呢個時候.........
4 Y* h5 q" G# J2 y' h5 M
係呀,啲貓狗最好玩就係呢個時期,一過咗六歲啲活力就無咁犀利
wahtung 发表于 22-10-2012 12:12
+ i: }2 m. I% C1 q' v都有歲半架,佢樓下間鋪個老闆娘養,由於阿豹週圍走,老闆娘成日將阿豹困住個籠,有啲行人投訴,魚護處嚟過幾 ...
5 X3 S. k+ F. @" A7 ~& Y
屋企有冇封窗,小心d豹妹會走佬或者空中飛豹......
本帖最后由 wahtung 于 22-10-2012 12:43 编辑 ' c2 R' L* C) k# t" |
清風 发表于 22-10-2012 12:35 " x7 h2 C* C% S2 z: T+ o
屋企有冇封窗,小心d豹妹會走佬或者空中飛豹......
% `' B# Z( B5 u

7 ?# \/ d# M% s: V- t謝提示呢方面一早已有諗過,有窗花,況且精叻甚少開窗的,今早阿豹又百厭跳去電視機頂玩,被精叻閙,阿豹望住我有否幫佢
wahtung 发表于 22-10-2012 12:43
. \' z) F& ?! |. O, d1 |2 ~謝提示呢方面一早已有諗過,有窗花,況且精叻甚少開窗的,今早阿豹又百厭跳去電視機頂玩,被精叻閙 ...

2 L; K) `9 H: i3 S係, 真係要小心d貓破窗而出    
間貓屋舒服
smallcat 发表于 22-10-2012 12:57 2 P. Y! R! k9 S+ I1 u8 i  X
間貓屋舒服

( r  p/ h  X9 [9 d1 _$ X( w) U間貓屋一舊水
smallcat 发表于 22-10-2012 12:57
' f) [1 H6 L% x+ {6 W係, 真係要小心d貓破窗而出
& U2 X3 [# h- D4 W; i$ m
都唔會開窗
wahtung 发表于 22-10-2012 12:43
1 I$ y* T9 [0 J; u" |) R, y, i謝提示呢方面一早已有諗過,有窗花,況且精叻甚少開窗的,今早阿豹又百厭跳去電視機頂玩,被精叻閙 ...
! @+ R  v. d% W! K/ q+ ~
咁攪笑,向你求救.........  G* U1 ]* C' f2 H$ Z
6 b) P1 A' t. }0 ]
精叻養左豹妹幾耐..........
wahtung 发表于 22-10-2012 13:24 9 `1 n* e0 A2 Q
都唔會開窗
6 o6 b" _* p2 e) n
唔開窗有時熱, 整個鐵網
wahtung 发表于 22-10-2012 13:23 & V( _5 x+ d, ]+ t  T2 ~7 k
間貓屋一舊水

" I: q, c5 K# Q- @9 m# C/ A呢度好多貓迷