破產聯盟

隻貓真係好肥,肥婆奶奶

9 v: X7 }8 P2 C
& c) i2 m/ F$ H0 b6 x; ~+ B# s& }8 D2 B* ]+ b' {8 k

! i& Q9 g2 j7 @4 T: H; x2 G

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
好肥呀 ,佢跑跳上個身到,實比佢壓死。。
嘩!
  v3 u# |- d6 R! c- O佢企唔企倒呀!* S0 n5 d6 M+ L; o
canshek 发表于 25-3-2012 00:56
7 U1 P+ }0 z8 M% G嘩! 8 B. _# F+ ?$ S; z+ Q0 `1 I# S. B) \
佢企唔企倒呀!
! Z7 k' \4 o  T% J7 `/ q
咁真係唔知喎,見佢啲相全部都係瞓係度
wahtung 发表于 25-3-2012 17:02 * }- i6 y6 a+ [9 n, X* O: i! |
咁真係唔知喎,見佢啲相全部都係瞓係度

v8 W; g$ l$ W' \9 x; P佢好大隻,你估入唔入倒健力士紀錄大全?. N2 W% J/ @2 p8 M( _
canshek 发表于 26-3-2012 00:12
  h- w8 O. I' ^) X佢好大隻,你估入唔入倒健力士紀錄大全?

' J2 O+ V5 C; e6 G' u  l1 S) I# n3 P應該入唔到,我曾經係報紙見到仲有一隻貓仲肥過佢
呢隻係龍貓巴士
dopod123 发表于 26-3-2012 16:19 2 T+ T, w- R: u7 L1 f" |. c+ N
呢隻係龍貓巴士

4 ^$ B$ a/ j1 }2 `/ T' i肚腩拖地行的貓巴士.
- {7 B, P0 _+ V
wahtung 发表于 26-3-2012 11:01
: M/ c; v+ C9 m應該入唔到,我曾經係報紙見到仲有一隻貓仲肥過佢
" L1 g' j% m; y$ U
因為我見個鬼婆抱起佢,份量差不多,估佢過百磅.4 y3 G1 @' t/ V1 X