破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

家貓的乾洗篇

反而乾洗我又未試過WOO* m5 z5 I5 K( a# t) `$ e& E

5 N% R: g9 B2 ~8 f多謝分享
wahtung 发表于 18-12-2011 16:33
  j6 K) R$ C# M) E" n因你啲貓唔怕水嘛,我果兩隻貓天生怕水
, B9 A8 L/ e; w. v' k
哈哈 係我夾硬黎咋 我要搵兩個人幫手先沖到涼 跟住大家都會傷痕雷雷!!~~
wahtung 发表于 18-12-2011 16:45
" V% ]9 V3 j. ]2 b嘩,乜沖個涼咁大工程架仲要損手架,照計牠習慣咗仲會反抗咩

- B7 b' K' h. W8 n, S梗係會啦 無嘜貓真係鐘意用水沖涼 亦都係因為我迫得佢多 宜家只要帶佢入洗手間 佢就會嗌!!~~~跟住攬緊我
* ]& L  z, S9 U  J! ?" U0 i* U* i
wahtung 发表于 18-12-2011 17:23
3 Y# Y6 k: t6 F4 b% i咁減一半用乾洗囉,真係無咁煩架,一樣去到汚垢,買啲貓用爽身粉試吓啦 ...

& S' b7 U( c# X: a/ ^$ i3 l宜家呢個天氣一定要用乾洗啦 如果唔係凍死i仔啦 得閒試下先