破產聯盟

破聯一歲公告

破聯一歲公告:

唔經唔覺,一歲羅。

其間經歷都有幾多。衰野就唔提啦。

人有悲歡離合。
有人來,有人走。留低的只有幾個人,都唔夠會員的 10% (?)。

我又唔想再放咁多時間,而個人性格又貪玩。呢個討論區又應該認真的。

所以,有D人事變動。

管理員都係兩位:
1. 阿 J
2. 阿 Roy

版主:
1. 301
2. Nokia

火星電台
1. 珍媽 (如果珍媽1個月唔搞到10次廣播,就 …)

(所有排名不分先後)

如果可以,就自已介紹下啦。

而 uhome 個面,因為似我玩個D,所以得我一個管理!

另外,每個管理層都係半年咋,點解,唔駛講到明啦。($$$)

所以,在此聲明:
1. 到目前為止及可見將來,都係兩個人比錢,一個係我,另一個係 oklo,不過 oklo 有D精神分裂,成日覺得自已係另一個人。
2. 根據香港法律,所有會員個人資料不可在另外用途。

我諗我會係呢度小D出現。

希望以後唔好咁多人搞事。

另外,我唔係乜龍。唔好成日老屈我。

有重要事,email 我:info@hkiva.org
一個月 只可以搞 2次~講明先.
既然大哥出到聲,我都喺度同大家打個招呼先。

我叫Nokia,喺幾位大哥大姐中破產資歷最淺的一位(當然Admin大哥除外)。
我和大部份的破產人士一樣,都是因為理財不善、失業等問題而步向破產之路。
尤記得在今年年初,在我最徬徨無助的時候認識到『破產聯盟』這個大家庭,
這裡的資訊及一班熱心會員令我對整個破產路程都加深了認識,
因為『破產聯盟』的幫助使我現在已逐漸由黑暗走到光明。

破產 - 只是人生比別人多一個經歷吧!就讓這四年破產期讓自己思想空間好好休養生息!
     凡是有得必有失,因為破產反而令你可重新找回自己。
     人生要有希望才活得精彩及有意義,請好好珍惜你現在仍擁有的。

特別鳴謝:為破聯出錢又出力的好心人(Admin大哥)