破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

破產聯盟最新統計 (2009/1 - 2009/3)

多得各版主及會員支持 (好似有語病,唔係好想破產架 jar)

呢一個月多左人來。

平均每日都有 3-4 個新會員登記。

1/1/2009
每日探訪次數
每日探訪客
每日探訪客(回來再探訪)

每日探訪客(新訪客)
2/1/2009206705119
3/1/2009266744727
4/1/20092861167442
5/1/2009284874641
6/1/2009308915239
7/1/2009386945242
8/1/20094191035845
9/1/2009246764036
10/1/2009250764234
11/1/2009272954946
12/1/20092771015645
13/1/2009277974750
14/1/2009277994455
15/1/20094021136152
16/1/2009309924646
17/1/2009292834340
18/1/20094101398257
19/1/20094561044757
20/1/20094581186553
21/1/20095041337360
22/1/20093841044856
23/1/2009124502129

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
究竟....可唔可以說句"可喜可賀"呢?哈哈
不過正面睇....就多咗人認識呢度就真,至少無枉費你一番心血,辛苦晒呀!
支持你!
當而家每月破產數:1000
我們這個月:估計有 100 個新會員。其中 33%(保守估計)為想(會)破產的人。咁即係有 3% 想破產人來這論壇登記做會員。

我估計有3 (保守估計) 倍人唔肯登記,所以大約有 10% 的想(會)破產的人知道及來過這論壇。
我的合理估計其實有 >20% 想或會破產的人來過。
2009/1/1 至 2009/1/23
有 超過 200 個人係透過 search engine 到本論壇,應該大部份係新破產或想破產的人,即是:其實可能有 20% 的新破產或想破產的人來過!

搜尋的字:破產聯盟
2009 /1

終於 有數字啦:
新會員數: 140
總頁面流量: 105845

搜索器:
1破產聯盟243
2破產35
3hkiva.org21
4www.hkiva.org16
5http://www.hkiva.org/9

即係有成 300 人,靠搜索器來,但係得一半註冊。我估計大部份係想破產人,即係有成 150 個來過,約佔 15%。
有50%註冊都唔錯啦.....1000個破產,有15%嚟呢度,目前來說,都算Ok!
Month
March, 200932,289 探訪4,454 訪客0

係 2009/3/1 - 2009/3/31
我地有 257 個新會員。

1935 個人係透過 yahoo search engine 到本論壇,
194 個人係透過 google search engine 到本論壇

搜尋字 (頭 10 個):1破產聯盟1,4332破產1593hkiva.org864www.hkiva.org325hkiva org66hkiva57破產名單38破產人士能否申請信用咭39<<破產聯盟>>310個人自願安排 + 借貸2

相信絕大部份是新破產或想破產人士,即係話有好多新破產或想破產人士都曾經到本論壇參看資料。
其中,我們新登記的會員,已經佔 15% 新破產或想破產人士
而估計,有超過 50% 新破產或想破產人士,是到過本論壇。

其實合理估計,有60-75%到過本論壇!
search"破產聯盟"有1433人,咁即係破產聯盟個朵真係有人識喎
今年度破產人數隨時超過2萬