破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

自己入學 申破完 想請問係咪將表格3同28c fax比債主? 謝謝

本人剛完成入學
想請問係咪將表格3同28c嘅第一頁send比債主?

另外
我㾗身有政府百分百貸 同3張唔同嘅恒生卡數,
咁我係咪需要fax去各自嘅部門?
Visa就visa
Master就master?

麻煩咁多位????????‍♂️
只需要fax#表3~有高院紅印,你幾時上庭頒令果3頁就得喇
百分百我唔知fax去邊,但信用卡唔係咩卡都係得1個客戶服務部咩?用張紙寫清楚自己個名,身份證號碼同每個ac no.,話自己今日呈請咗,破產檔案編號幾多,將於幾時喺高等法院頒佈破產令
Anmi2019 發表於 10-4-2024 16:22
百分百我唔知fax去邊,但信用卡唔係咩卡都係得1個客戶服務部咩?用張紙寫清楚自己個名,身份證號碼同每個ac ...

信用卡個度我上網見ENJOY卡又一個電話NO. 信用卡又一個電話NO.
百分百我見有個電話查詢 我打去問問

即係
我FAX
表格3 既 3張紙
加手寫
名 身份證 每個AC NO.
破產檔案編號應該係右上角個個
幾月幾日頒令

總共4張紙FAX哂比債主就完成??

感謝
已問痕身 所有關於佢既破產都係一個FAX NO. FAX哂比佢就可以
只要寫返清楚全部欠佢既名同帳號NO.

謝謝
接受現實 發表於 10-4-2024 16:50
已問痕身 所有關於佢既破產都係一個FAX NO. FAX哂比佢就可以
只要寫返清楚全部欠佢既名同帳號NO.

問埋佢有無收fax果個部門嘅電話號碼同聯絡人,方便你fax完之後可以打過去確認收唔收到
Anmi2019 發表於 11-4-2024 10:29
問埋佢有無收fax果個部門嘅電話號碼同聯絡人,方便你fax完之後可以打過去確認收唔收到 ...

我無問呢樣野...就咁fax左過去