破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

跟你周加人工問題

各位師兄師姐 好耐冇見 時間過得好快 甘就過左11個月了 想問本身主任佢話如加左人工 加幾多都好就一人一半 我2月1加的人工 今個月月中先有證明文件 有打過去同佢助理講  但多左既人工都冇用到 成日打比主任 主任都唔得閒 定聽日直接fax比你周 跟住4月頭上繳埋2-3月個數 1萬9加到2萬5 多左6000 姐係我每個月入返之前條數 加多3000比佢就得?甘我4月直接交234月加的人工一半比佢?錢係戶口 冇用 聽日放假 定直接上去比影印本佢地 唔係好識填紙比佢 邊樣做法好?
下個月尾就要交第一年年報了 我今排都專心做野 咩都冇諗 入左學後 健康左 訓好左 望其他新入學 努力 時間真係過得好快
我15k加到16.5k,我都唔知李周點分,我而家draft左15.3k生活費出嚟(本身係14k
有無試過Send email過去問?
如果send咗未有回覆,我覺得可以按之前傾好加人工嘅一半上繳先
保留番入數紙,佢覺得唔啱數自然會聯絡你架啦
直接上去主任唔一定有時間見你/主任出咗去做嘢
到時候白行一轉
agnes0913 發表於 24-3-2024 21:37
我15k加到16.5k,我都唔知李周點分,我而家draft左15.3k生活費出嚟(本身係14k

我冇點理佢 我預交3成-3.5成 佢都ok
一個傻人 發表於 24-3-2024 22:26
有無試過Send email過去問?
如果send咗未有回覆,我覺得可以按之前傾好加人工嘅一半上繳先
保留番入數紙, ...

打左上去問 同你講差唔多 照交加左人工一半先 有問題再搵我
李周聽到我講加人工升職 真係癡線…把聲溫柔到呢 打左都冇一個鐘即刻有回覆 打返比我同我講 照樣交之前個數再加多3000 甘我都預左交一半 叫我手寫通知fax返比佢 下次再加人工或出其他花紅再甘樣去通知佢
96年的迷途小子 發表於 25-3-2024 10:53
李周聽到我講加人工升職 真係癡線…把聲溫柔到呢 打左都冇一個鐘即刻有回覆 打返比我同我講 照樣交之前個數 ...

對於佢哋嚟講上繳金額有增加
佢哋收手續費/行政費都多啲
點會唔溫柔