破產聯盟

急問 因遲左供款 不知會否有關係

因我有3期未上繳 之前都有打個黎 但真係未供到
早兩日突然有個追數電話 打黎我手機同屋企人到話收數 因我破左兩年 都無再收過呢d電話
想問會唔會因為我遲供款 突然取消左我破產令 所以之前債仔黎追 會唔會有咁既可能性
佢會唔會因為我遲供 所以突然取消左個破產令嫁 想問問 我遲左剛3個月未供
突然取消左我破產令<<<絕對不可能
遲供款凍你戶口就有可能.
但突然有個收數打黎 又唔肯講邊間公司 剩係不斷好惡講收數 又講晒我id 同地址 我呢兩年幾都無收到 又無再借過新數,咁會否真係之前果d 無啦啦打黎追
你話唔講邊間我點知你係未白撞XD
Andyoscar 發表於 20-5-2023 15:36
但突然有個收數打黎 又唔肯講邊間公司 剩係不斷好惡講收數 又講晒我id 同地址 我呢兩年幾都無收到 又無再借 ...

我破了3年,都突然有人翻舊帳,有追數佬來找麻煩。你不耍理他,便可。
明明破左2年幾都一直無收過電話 無啦啦電話一黎 仲要即刻打埋去我屋企人到
我由申破到依家年半。一個追數電話都無啊。
Andyoscar 發表於 20-5-2023 16:36
明明破左2年幾都一直無收過電話 無啦啦電話一黎 仲要即刻打埋去我屋企人到 ...

我破左2年多,都仲有收數佬打俾屋企人啦。記住….(絕對冇可能取消破產令,你唔上繳,只會4年後加監)
Stanyan1229 發表於 20-5-2023 19:18
我破左2年多,都仲有收數佬打俾屋企人啦。記住….(絕對冇可能取消破產令,你唔上繳,只會4年後加監) ...

師姐你當年係咪都有欠扣底?可唔可以話比我知而家解破佢地仲有冇搵你?