破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

申破問題

Pakccc 發表於 24-3-2023 15:05
恆生要取消我銀行同信用卡戶口,裡面都有分期,要我一次找

恆生應該check你Tu,見又借左一大筆,同你計埋數知你一定爆就call loan…
博你剛借果20萬未用哂可找比佢先
恆行好興架
樓主如果唔想攪到屋企,真係唔好再借
去自己舉手唔好搵6c,自己舉唔難的
Pakccc 發表於 25-3-2023 02:55
我都想,出糧所有數我都可以找1期,除左大數6萬幾一期,找唔到,我真係無辦法! ...

你而家咁既情況仲找來做乜??
你都話大數6萬幾一期找唔到....一件污兩件衊啦...

留返d 錢好過啦...快手去申請破產個版刨文點自舉好過啦...
Pakccc 發表於 25-3-2023 03:09
告硬啊,想知道,告左會坐幾耐,欠mox!可能真係要坐下先可以決心戒賭

無人知會點,,,既然你都預左坐...
就唔好再還..盡量留多一蚊得一蚊比家人...

你真係唔好再賭,,,,我同你講賭係好撚邪...你越追會越輸..財永遠不會入急門...唔好妄想可用賭返身
Pakccc 發表於 25-3-2023 03:27
甘噶情況,律師應該搞唔到,係咪自己去搞好d,賭外圍會唔會再告多次

都叫你去申請破產果版刨文自己去攪...

賭外圍會唔會再告係之後既事...而家唔好諗尼樣...

你自己快去舉手先...咪攪到家人..唔好等到出收數先去攪..到時會好煩一定會比家人更大的麻煩...
既然係一定還唔到..越早破麻煩越少...亦越早返身....

Pakccc 發表於 25-3-2023 04:30
恆生,x wallet. Livi.mox  呢4間,會唔會穩人搞屋企人噶

正財,銀行一定唔會...而家你都還唔到架啦...
所以越早舉手煩惱越少......