破產聯盟

請問做唔做到IVA?

本人做飲食行業
正職月入18850,每月獅子銀行轉帳岀糧
工作穩定,已經7年
另外有做兼職現金糧8000至8500
現欠債
Granxxx 37500 每月供3102
UB 20000 每月供2131
UB 57000 每月供3783
UB 50000 每月供3279
UB 10000 每月minpay 510
Welxxd 100000每月供4790
Aexx百貨 30000每月供1400  
K現金 30000 每月供1869
X 錢包 43000 每月min pay 2167
幫人 30000 每月供1597

過往有獅子銀行,不過已還清(唔知有冇用
請問全部財仔數,係咪做唔到DRP? 要做IVA? 定還是做唔到,要順供或者老破?求指點
仲有冇銀行數?? 你TU 好差?點解唔係銀行借。試下打去你出糧銀行申請一筆40-50萬 用黎清數
Idrp 應該做唔到啦 你都冇銀行數  銀行唔肯借一條數俾你一筆清 就試下同D一線財問下一筆清
如果喱步都唔得 睇你份人有冇責任想揹番條數 如果想就IVA 分72期 每月 可能 $95 左右。如果想破左佢都得 應該都唔會影響你份工啦
linkinpark1989 發表於 30-11-2022 11:11
仲有冇銀行數?? 你TU 好差?點解唔係銀行借。試下打去你出糧銀行申請一筆40-50萬 用黎清數 ...

月入18500,就算全銀行數都借唔到40個清數啦
上TU, 可以申IVA去解決
破啦,全財仔,財仔好鐵架
Granxxx攞咗你通訊錄 要小心