破產聯盟

查看: 3011|回復: 11

Tu

我2020年11正式解破,亦都已經通知環聯更新。今日check TU仲係無任何評級。我睇過好多師兄都係解破一兩年就申請到信用卡,我而家就兩年都仲係無評級,究竟實情係點呢?請教請教
但係我地頭一兩年申請到既都係財仔開既信用卡..
我都有試兄弟,上個月試。唔批。所以咪去睇tu ,點知係無評級。我好奇甚他Ching 點申請到
如果你份工穩定,又係自動轉帳,過多兩三個月再試兄弟啦,我當初解破第3年第一次申請兄弟都唔得,隔幾個月再試就ok 左,第一次申請銀聯果張會易啲,唔好灰心,另外無許
另外無評級係正常,我印象解破後第4年環聯先有紀錄
mafixlam 發表於 10-10-2022 11:46
另外無評級係正常,我印象解破後第4年環聯先有紀錄

唔該晒Ching
兄弟批卡好鬆手,我2021年1月去高院一拎解破信就申請兄第都批2萬,到而家己經加到6萬
我都係剛申請安信唔得,上年先解破,TU冇去更新過,但係電話問過TU,佢話我知幾時已經解破已經有左資料,所以跟本不用再俾,咁仲要唔要上TU更新資料定睇吓評級
唔更新Tu 個破產記錄會keep 住係到,環聯條友咁大整蠱,你直接email 封解破信比佢,佢地會覆返email 比你,更新tu 長遠對你都有幫助
應該要清除咗坏賬記錄先會有,不排除有d機構仲係度up D舊記錄上TU 例如某中資工記細行
jackmama 發表於 30-6-2023 01:33
應該要清除咗坏賬記錄先會有,不排除有d機構仲係度up D舊記錄上TU 例如某中資工記細行 ...

我解左超過11年,雍有狮子三張,恒生一張,建行一張,工行三張,中信三張,大新六張,mox,Aeon三張,ua ,AE,六張,安信三張,富邦二張,但係申请中銀,DBS,Citibank,多次reject
joannywalker130 發表於 2-7-2023 00:50
我解左超過11年,雍有狮子三張,恒生一張,建行一張,工行三張,中信三張,大新六張,mox,Aeon三張,ua  ...

隔離區 果個Van 係咪你