破產聯盟

Idrp 機會大嗎

無心機 發表於 19-10-2022 12:53
約左明天上獅子簽受權書去出plan

出得plan都78成成功了
Harmonychow 發表於 19-10-2022 14:18
出得plan都78成成功了

係? 我唔敢肯定呀 因為佢話得唔得係要睇投票 同埋爬文之前D師兄都係話有X錢包唔做 所以覺得唔知點咁
無心機 發表於 19-10-2022 15:28
係? 我唔敢肯定呀 因為佢話得唔得係要睇投票 同埋爬文之前D師兄都係話有X錢包唔做 所以覺得唔知點咁 ...

hsbx係唔做x錢包,但你先前話佢叫你清或揾人供。
Harmonychow 發表於 19-10-2022 17:39
hsbx係唔做x錢包,但你先前話佢叫你清或揾人供。

係呀 如果得 其他師兄可參考 因為佢又唔使你證明果個人一定會幫你還 咁同小新抽起無太大分別
無心機 發表於 19-10-2022 18:47
係呀 如果得 其他師兄可參考 因為佢又唔使你證明果個人一定會幫你還 咁同小新抽起無太大分別
...

所以出得plan機會都幾大。

仲有, 當出到plan 後, 我都沒交錢了, 當銀行打來追時直接講出左Plan 等投票, 佢就收線, 但有D財會扮野唔記得會再打來追....
當然投票不成功後, 就要交返E 期既錢啦
啱啱簽咗受權書 佢話只係暫時個draft 要睇投票 本金大慨96萬 試做16000x84 月平0.45 希望安信唔過25% 唔使要佢票 因為佢實要息貴 另外話aeon有機會唔比我有保險 叫我預可能要供多$2300(保險果價 但唔使cut) 都係等電話咁啦 題外話 要我取消馬會戶口 拎到封信 再send比佢 都幾多嘢搞
姐姐話 投票結果出應該係我今個月之後 呢期都要比其他自動扣數喎 想鬆動D都唔得添
無心機 發表於 20-10-2022 19:27
啱啱簽咗受權書 佢話只係暫時個draft 要睇投票 本金大慨96萬 試做16000x84 月平0.45 希望安信唔過25% 唔使 ...

估唔到hsbx甘嚴,馬會都唔比。我都要等一個月呀,我無供,佢就話供唔供對條數影響不大,可能我總數都係廿幾萬。
最新消息 收到電話話通過左 等合約就會上去簽 我好好彩 直接唔使理貴息嘅aeon同安信 啱啱好75.26% 可以照行0.42
條數收返黎亦都少咗 大慨$14900x86 鬆一口氣 我會吸收呢次教訓 緊守對自己嘅諾言 另外我想講 UA真係好好 唔係賣廣告 唔係叫人借$ 佢係大財中 唔會強求高息 又唔會有早還罰息 又唔會要苛刻要求 一句到尾 唔會落井下石嘅財仔 真係算係咁 有師兄真係要借 都考慮佢先
師兄 首先恭喜你 我個case 同你好似
sorry 想請教你
1/ 馬會記錄同牛牛出入數會否有影響?如果用大貓另一account (唔係autopay 戶口)會唔會影響idrp ? 另外想問下DBx 同小眾財以你經驗會唔會有麻煩?謝謝
馬會應該唔會影響佢接受你因素 不過可能好虛無 我諗銀行覺得大機會先幫你搞掛  你果兩間我無 如果你意思係呢兩間係咪債務聯盟入面 做唔做到idrp嘅話 應該係做到嘅 只係投票果時攔唔攔你 會唔會反對 我就唔清楚喇
想講一講UA 唔係賣廣告 呢間財真係算最好 最易借應該係人都知 我條數入面最大係佢 最早話ok應該係佢 無攔無話要求高息 一出plan 就自動幫我截數 自動轉脹都無扣我 電話都無打黎 等我呢個月有返D錢周轉 早還又無罰息 一定少過你原來本金 財務黎講 佢真係好好 算有人情味 但當然唔借就最好啦
其實我都有UB, 如果要比3 個月戶口記錄 正考慮洗唔洗過一過d record 先 你最後2 線係咪自己之後攪掂?定要清埋先?因我都有一條G 記
佢應該都係睇TU 謝謝師兄