破產聯盟

Idrp 機會大嗎

無心機 發表於 28-9-2022 10:17
請問ching你打去UA邊度講?
批果個門市?

不是.... 打去平時既帳務部, 佢之後話唔係佢地跟,pass左 比追數部, 要問先有個電話...
個UX 職好好人,
Harmonychow 發表於 28-9-2022 10:32
不是.... 打去平時既帳務部, 佢之後話唔係佢地跟,pass左 比追數部, 要問先有個電話...
個UX 職好好人,  ...

感激ching你詳盡嘅指引
有少少想依借2線清左X錢包
因為筆錢唔知等幾耐
又有個UB職員話我破產指數高
話過多1-2月如果再高有機會call loan
好混亂
無心機 發表於 28-9-2022 12:39
感激ching你詳盡嘅指引
有少少想依借2線清左X錢包
因為筆錢唔知等幾耐

明白,
除非成日遲還佢先會Call, 如果高會call, 大把人比佢call 了, 我個人估計
你有條HSBX 供完, 有無得續借, 去清其它細數?
回復 支持 0 反對 1

Harmonychow 發表於 28-9-2022 13:17
你有條HSBX 供完, 有無得續借, 去清其它細數?

暫時唔理UX果邊先
唔知真假
滙豐果邊因為我TU H應該借唔到了
同埋長遠其實壓輕唔到供款壓力
初步電話溝通
大猫職員問我可唔可以清左X錢包 我話可以 我問佢係咪有X錢包就做唔到 佢話要有關同事解答
無心機 發表於 29-9-2022 09:55
大猫職員問我可唔可以清左X錢包 我話可以 我問佢係咪有X錢包就做唔到 佢話要有關同事解答 ...

係,hsbx睇到tu,但見tu
Harmonychow 發表於 29-9-2022 14:32
係,hsbx睇到tu,但見tu

有幾它財務唔係佢地債務聯盟既數,佢地會唔批申請
更新下少少情況比各位ching參考吓先  暫時前幾日填左表 今日應該交晒D資料等覆 idrp姐話X錢包果度有兩個option 1.自己清左佢 2.寫封信話由邊一個屋企人去找  咁佢話佢幫我度完D數 出左plan 交比經理之前決定喎  遲下再更新
無心機 發表於 12-10-2022 20:12
更新下少少情況比各位ching參考吓先  暫時前幾日填左表 今日應該交晒D資料等覆 idrp姐話X錢包果度有兩個opt ...

揾左小新?
Harmonychow 發表於 13-10-2022 14:23
揾左小新?

獅子呀
無心機 發表於 12-10-2022 20:12
更新下少少情況比各位ching參考吓先  暫時前幾日填左表 今日應該交晒D資料等覆 idrp姐話X錢包果度有兩個opt ...

HSBX 應該改左了, 我先前因有X銀包他們唔做,(話唔係佢地既債務聯盟裡,所以成條做唔到), 連option 都沒有...
最後去左小新攪
佢都話唔係佢地聯盟裡 但佢話有人咁樣得 所以叫我咁做
其實都好煩下 交極D文件都未齊 哈哈  另外佢口頭同我講 暫時睇我最少都要做$17000x84期  叫我比多D支出單據fight下  (如果想做嘅師兄參考吓 多支持先可以供少D喎) 但我覺得有點貴 因為tu report已經爆息上理 我都係$1100000  咁咪息上息? 係咁計架咩? 有無做過嘅師兄解答吓  thx
息口一定貴,不過就有路行,鬼叫你借錢冇辦法還,加油
灘長還係貴息d,好過還唔掂比人上門。所以我由佢。
咁都係 始終都要生活到 睇長遠D 如果搞到 都係要接受
約左明天上獅子簽受權書去出plan
因為好多嘢未落實 所以暫時update住先 另外有個少知訊 如果有兄弟 佢哋會要求利息高好多 獅子姐姐話佢地經驗 兄弟會要求0.8-1 所以如果想做idrp嘅師兄 最好無兄弟或者少過25%