破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: plk123ch
打印 上一主題 下一主題

岩岩收到卡,大家都要努力。

中銀淘寶World萬事達卡        拒納 資料截至上一個工作天
gamez 發表於 29-5-2022 03:09
師兄咁快打大佬

衰左啦
Citibank:  [Reminder to complete application]Don’t forget to complete your Citi The Club Credit Card application. Please check the e-mail we sent you for details and don't forget to complete your application within 7 days!  花旗銀行: [提提您記得完成申請]您之前提交嘅 Citi The Club 信用卡 申請仲未完成喎。請透過我地寄比您嘅最新電郵睇番詳情,記得喺 7日内完成申請呀!
之前已經秒拒了,何解收到呢sms?
airmax 發表於 29-5-2022 08:28
CITI信用卡,如果批的話,會有即時初步批核結果及信用額,如果只係話收到申請,咁即係衰咗,之後收到嗰啲補 ...

我同一日申請livi,中銀,星展,citi,只有livi批左,其他衰哂