破產聯盟

岩岩收到卡,大家都要努力。

gamez 發表於 21-5-2022 22:52
整好tu唔容易,減分容易加分難,解破5年後你會睇到,正常每月準時找足數可能加3~6分,如果你再成功申請新信用 ...

意思係,如果有想申請既卡,就趁現在去申請?我解破左年幾,過幾日會拎解破信,之後send資料比銀聯
happymoneyway 發表於 22-5-2022 18:21
意思係,如果有想申請既卡,就趁現在去申請?我解破左年幾,過幾日會拎解破信,之後send資料比銀聯 ...

解破年機先去伶?
DBS 秒拒批,但係中銀等左一星期沒有結果
gamez 發表於 21-5-2022 22:52
整好tu唔容易,減分容易加分難,解破5年後你會睇到,正常每月準時找足數可能加3~6分,如果你再成功申請新信用 ...

唔認同,一年大概可以升2個grade, 我2年由D上到A,不過你既碌卡量唔可以太高,係會影響左分數,但係如果你唔係要做借貸或買樓,TU分數黎講無太大作用
Joannywalker131 發表於 22-5-2022 08:31
livi paylater 批左33000

個陣第幾年?
finish2021 發表於 23-5-2022 16:35
個陣第幾年?

岩岩系第九年,即系今年
Joannywalker131 發表於 23-5-2022 08:34
解破年機先去伶?

因外判遲遲唔比不反,再撞中疫情高院停
happymoneyway 發表於 23-5-2022 19:51
因外判遲遲唔比不反,再撞中疫情高院停

一定要解决呢個問題,吾糸環聯顯示破產中
Joannywalker131 發表於 24-5-2022 08:33
一定要解决呢個問題,吾糸環聯顯示破產中

預算下月去拎,多謝提點
happymoneyway 發表於 25-5-2022 16:51
預算下月去拎,多謝提點

岩岩九年,嘗試申請citi 信用卡,秒拒,無check tu, 秒拒,應該破前有往事,black list
Joannywalker131 發表於 25-5-2022 20:38
岩岩九年,嘗試申請citi 信用卡,秒拒,無check tu, 秒拒,應該破前有往事,black list ...

中銀淘寶個張有消息未?
finish2021 發表於 25-5-2022 22:34
中銀淘寶個張有消息未?

没呀,反而申請DBS, CITI 秒柜批
中銀淘寶World萬事達卡        拒納 資料截至上一個工作天
nevergiveup 發表於 23-5-2022 15:23
唔認同,一年大概可以升2個grade, 我2年由D上到A,不過你既碌卡量唔可以太高,係會影響左分數,但係如果 ...

我呢2年都係咁C同B不斷輪迴,3月由B又趺番去C
Joannywalker131 發表於 26-5-2022 07:08
中銀淘寶World萬事達卡        拒納 資料截至上一個工作天

師兄咁快打大佬
gamez 發表於 29-5-2022 03:09
師兄咁快打大佬

衰左啦
Citibank:  [Reminder to complete application]Don’t forget to complete your Citi The Club Credit Card application. Please check the e-mail we sent you for details and don't forget to complete your application within 7 days!  花旗銀行: [提提您記得完成申請]您之前提交嘅 Citi The Club 信用卡 申請仲未完成喎。請透過我地寄比您嘅最新電郵睇番詳情,記得喺 7日内完成申請呀!
之前已經秒拒了,何解收到呢sms?
CITI信用卡,如果批的話,會有即時初步批核結果及信用額,如果只係話收到申請,咁即係衰咗,之後收到嗰啲補文件電郵,無需理會。
airmax 發表於 29-5-2022 08:28
CITI信用卡,如果批的話,會有即時初步批核結果及信用額,如果只係話收到申請,咁即係衰咗,之後收到嗰啲補 ...

我同一日申請livi,中銀,星展,citi,只有livi批左,其他衰哂