破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

破產定重組好

之前衰蠢,上網搵工錢搵唔到
比人利用左資料借左錢
報左警但無咩用
搞到個人好大壓力
xwaxxt 傾唔掂壞左賬死都要要我一炮比90000,
邦人差11000
welxxd150000,傾到免息分24個月
東x銀行,無業貸款唔知條友點借80000
我自己本身差hsxx 130000循環
卡數26000同9500總之加晒都差唔多530000差唔多
其實還到xwaxxt我就解決到大部分問題,但呢間佢哋咩理由都唔接受..

本來想搵其他機構借,但tu 比騙徒搞到太差無一間救到我
我月薪19000,每年有2個月花紅,依家28歲
我問過屋企人,比人罵到仆街仲無人幫我,而我仲有個年老無工作既媽媽要養,明白咩係人情冷暖…
我唔知我破產定重組好,還又係4-6年…破又係4年,又唔知日後買唔買樓果啲對我影響有幾大,而tu 差仲壞賬埋上網又查唔到破左之後生活費影響有幾大無人幫到我諗頭都大埋,不停比人追數,準備好上天台

我想還但因為xwaxxt傾唔掂
求各位c兄c姐比啲建議我,我真係唔知點做好

呢個故仔疑點太多,留名睇戲
danzighill 發表於 22-4-2022 10:08
呢個故仔疑點太多,留名睇戲

都唔係故仔,
依家發生緊,衰蠢,自己正職忙無意識諗住上網搵多份工係空閒時做,點知工作詐騙,詳細我講既都有排講,大至上情況係咁
比左身分證,簽咗名,唔知道點落條數過我戶口
後來追數先知比人借咗財仔仲過數比左人
問邦人借大啲個數
請問其實破產好少少定重組好d