破產聯盟

寄語剛入學的兄弟, 不要灰心..

因多口..原本用開既accuunt被版主誤以為係AA 所以被Ban了 唯有開一個新戶口係度感謝各位師兄

2017年搞申破, 剛剛完成畢業,
依段時間一直都有上論壇爬文, 尋找心靈雞湯
4年話長唔長, 話短唔短, 幸好有各位同路人相伴下捱過

解破後,學大家教路去申請X弟卡, 真的批了. (因破前有牙齒印,所以無乜信心)
會好好珍惜依次既機會, 希望可以慢慢提升自己既TU.

等多兩星期去埋高院拎封解破信便真的可以重新做人了,大家一起努力.

亦寄語剛入學的兄弟, 不要灰心... 4年後又一條好漢

未有解破令都可以申請到兄弟卡? 有啲懷疑喎
已經十年 發表於 29-7-2021 10:07

我都係跟依度有個師兄咁講 我去試下
但諗住如果唔得 就等多一個月再試…
已經十年 發表於 29-7-2021 10:07

我無解破令當年照申請到安信
Aeon就一定要解破令先比你申請,吾則reject
Joannywalker131 發表於 1-8-2021 11:03
Aeon就一定要解破令先比你申請,吾則reject

Aeon 有條條款話破過產唔俾申請添…
版主係一個好敏感既人,我都試過唔憤氣email同佢理論,結果開番比我
nevergiveup 發表於 1-8-2021 15:56
版主係一個好敏感既人,我都試過唔憤氣email同佢理論,結果開番比我

唔緊要啦 最緊要自己畢咗業 可以重生
caritalau 發表於 1-8-2021 17:02
唔緊要啦 最緊要自己畢咗業 可以重生

是的,加油