破產聯盟

查看: 1935|回復: 13

請問點樣send資料去環聯

今日已取了解除証明書,份文件上有項寫住,如你要求本命令刊登在一份本地報章及/或憲報上,則你應在14天內通知受托人並附上訂明費用,詳情可聯絡受托人。
請問是否一定需要刊登?
還有想問各師兄姐,要怎樣send資料去環聯?謝謝
contact@transunion.hk
bosco2004 發表於 24-6-2021 16:49
contact@transunion.hk

謝謝你提供email….想問內容是否需寫上個人資料定還是send份解破證明書就得嗎?thx
對,我當時就寫左名,身份證號碼,聯絡電話,再影左張破解證明書,一個星期左右就收到回覆
bosco2004 發表於 26-6-2021 09:27
對,我當時就寫左名,身份證號碼,聯絡電話,再影左張破解證明書,一個星期左右就收到回覆 ...

明白,謝謝你回覆
去環聯網頁 https://www.transunion.hk/zh/customer-support/contact-us下載佢個#更改個人資料表格,填妥之後連埋解破令,email去客戶服務部contact@transunion.hk 就ok啦
Anmi2019 發表於 28-6-2021 11:40
去環聯網頁 https://www.transunion.hk/zh/customer-support/contact-us下載佢個#更改個人資料表格,填妥之 ...

明白,感謝你
Anmi2019 發表於 28-6-2021 11:40
去環聯網頁 https://www.transunion.hk/zh/customer-support/contact-us下載佢個#更改個人資料表格,填妥之 ...

如果開銀行户口請問是否一定要報返上去環聯嗎?
kaykay 發表於 28-6-2021 13:28
如果開銀行户口請問是否一定要報返上去環聯嗎?

開戶唔關環聯事, 唔需要報畀環聯知, 不過開戶時要帶埋解破令畀銀行職員睇
bosco2004 發表於 26-6-2021 09:27
對,我當時就寫左名,身份證號碼,聯絡電話,再影左張破解證明書,一個星期左右就收到回覆 ...

請問用電郵交資料,之後是否會有電郵回覆確認!我一星期了沒有收到電郵回覆!
我是等了7天就有email回覆
bosco2004 發表於 4-7-2021 20:47
我是等了7天就有email回覆

我成個星期都無回覆電郵
請問係咪一定會有email回覆?thanks
Wong1985 發表於 16-8-2021 11:27
請問係咪一定會有email回覆?thanks

應該有的!