破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: stacey19940916
打印 上一主題 下一主題

有冇周周 既同學問左5000消費券可唔可以自用?

萬念俱灰 發表於 2-7-2021 18:09
呢個男人應該姓郭。上繳一半咁多。你同佢傾下啦。

我同佢傾過,佢話D消費卷可以用嚟生活開支,所以上繳一半。D態度串過乜呀
stacey19940916 發表於 5-7-2021 10:57
一係企硬,同佢嘈到上法庭,叫官判?   一係就跪低照交一半......一係唔好申請

但係我真係唔明,明明我打 ...

我同另一個師兄情況一樣,我已經諗住唔申請廢事益佢,佢仲話我唔申請都要解釋。我睇吓佢點,我有2500現金比佢就奇啦!傻嘅!即係要我成個月冇現金,浄係用消費卷,佢都痴X缐!另一個師兄又係跟呢個主任,得同一個答案
NewLife888 發表於 5-7-2021 11:51
陳姓定係李姓?我兩個都見過.....

我跟姓陳嗰位女士,但同我講嘢嗰個係男人,我諗係佢D下屬
stacey19940916 發表於 5-7-2021 12:19
你搵左我上星期叫你搵個前台姐姐未啊?

搵左啦!感謝你幫忙,佢話叫我聯絡番自己個主任,個個Case都唔同喎
rtrtu 發表於 8-7-2021 15:32
唔好意思.請問有冇跟李周既同學仔打算唔申請? 前兩日問過第一次話正常就唔使上繳自己用. 第二次有個男人聽 ...

我諗住唔申請。我跟姓陳個主任,又係要我上繳2500,咁我咪唔申請廢事益佢!