破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: rtrtu

入學一年 交年報問題

Anmi2019 發表於 13-4-2021 15:25
有無問大約幾耐可以寄出畀你?
通知定李周,因為發現唔見咗某d單而填唔到年報,要等d單寄到嚟先,年報可 ...

有通知. 佢叫我盡快交左年報表先. 單據果啲可後補. 上網同銀行記錄都要再後補
唔知啱唔唔

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

教而不善, 以後唔撚答呢個人.  發表於 13-4-2021 20:50
好蒙, 睇唔清楚.
總之膳食, 交通, 個人/家庭雜費(無單據果d項目), 你可以跟外判批畀你個數, 直接X12後填落去.
而有單據果d項目, 就要跟單計.
如果你聽日有時間, 不如親身上去交(對面簽收最穩陣), 又可以即場問佢有無問題嘛.
Anmi2019 發表於 13-4-2021 20:40
好蒙, 睇唔清楚.
總之膳食, 交通, 個人/家庭雜費(無單據果d項目), 你可以跟外判批畀你個數, 直接X12後填落 ...

好的 我都係照呢個方法咁樣填 唔該師姐。 我都有打算親身上去交 驚寄失
百萬師兄, rtrtu 喺電話睇唔到你個點評架
rtrtu, 百萬師兄教你要將依家 a-b 得出個負數 -XX,XXX , 寫去收入來源最底果項 ~ 1. 政府派1萬元 2. 親友代支 XX,XXX.
咁a-b 盈餘就會由-XX,XXX變為0.
Anmi2019 發表於 13-4-2021 21:18
rtrtu, 百萬師兄教你要將依家 a-b 得出個負數 -XX,XXX , 寫去收入來源最底果項 ~ 1. 政府派1萬元 2. 親友代 ...

電腦版 睇到了 Sorry 百萬師兄 Anmi師姐
已修改