破產聯盟

查看: 1041|回復: 11

今日終於入學

頂咗6年,由30到70,再到110, 最後是170萬。

終於可以完結擔驚受怕的日子,希望這4年,順順利利,完成人生的體驗。
大家努力,重整人生!
趁早入學有幫助,反正經濟低迷
真,還唔到真係早日破產算,每隔幾個月就擔心去邊間銀行肯借錢既日子太辛苦。
我都頂左好耐 借錢由幾萬去到八十幾。無底深淵。真係還唔掂早啲入學
你人工應該好高,可以借到八十個!
請問是經中介定6c辦理  順利嗎?我指的是提供D銀行記錄和欠債詳請  我全部銀行戶口都没有最近交易月結  需要這類文件嗎?請高人指點
_633_ 發表於 2-3-2021 16:16
請問是經中介定6c辦理  順利嗎?我指的是提供D銀行記錄和欠債詳請  我全部銀行戶口都没有最近交易月結  需 ...

你搵邊個搞, 自己都要搵哂D欠債資料先~ 1. 債主名 2. 債主地址 3. 每個欠款戶口號碼 4.每個戶口欠款數目.

銀行交易記錄文件(存款戶口/信用卡戶口), 入紙申破時唔需要提供, 但你都要盡快留底(入紙申破前近半年至1年記錄), 一入紙個戶口記錄有機會被清空, 而相關文件會係頒令後提供畀受託人.