破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

新人入學,有問題想請教各位師兄師姐

本人欠二三線財務20間左右   5條電話數(現已交追數)總額大概14w左右  一直都係數冚數到宜家爆褒  想問一問各位師兄我宜家申破出面宜家有6條數係新數(一期未供)係米好大幾率會唔批申破?2.我記得我果陣申請貸款有簽左一張就算我申請左破產佢地都會照追嘅野  姐係我就算申破都會照樣被佢地追?3.因為屋企生意都起大陸因少少問題所有戶口比人凍結曬  假如我拿左紙後屋企人戶口解凍可以幫我還錢甘我係需要點做?衰大洗   宜家日日比人打電話  whatsapp恐嚇屋企人同親戚搞到心力交瘁  唔知點算好
咁多呢啲數只有搬走
痛苦 發表於 20-10-2020 16:42
咁多呢啲數只有搬走

甘師兄我仲要唔要申請老破?唔係唔想還比佢地   同佢地傾話比翻一兩個月時間佢地又唔肯又要我兩日內比完又要加尼個費用果個費用收唔到就上門搞我親戚佢地  我應該點算好?
破產二線都還好啲。其它你真係自己諗諗喇
痛苦 發表於 20-10-2020 19:37
破產二線都還好啲。其它你真係自己諗諗喇

問左下6C佢話雖然搞完都照樣會搞你   但起碼至少法律企起我尼邊   想問多句師兄   假設到時有錢可以還翻  係米都要經過老破果邊黎還仲係我自己搞?
唔會唔批破產,不過破咗班人都會照追,如果你係警察佢地仲會報警話你詐騙